HOME MY BLOGSHOP

Monday, December 28, 2009

suratan atau kebetulan

Kedukaanmu adalah kesedihanku
Kebahagiaanmu adalah kegembiraanku

Pergiku bukan kerna membawa diri
Diamku bukan kerna benci
Sepiku bukan kerna marah
Namun aku pergi
Atas nama sebuah persahabatan

Kerinduanku tidak pernah terhenti
setiap detik kau sentiasa di hati
tidak terlintas untukku melupakanmu
Namuan aku redha andai ku kau lupakan

Namun izinkan memori indah kita
terus bersemi di mindaku untuk selamanya
dan izinkanku untuk terus merindu dan menyayangimu
walau sekadar teman dari kejauhan
kerna kaulah segalanya

^o^ that what r frenz for....

Suratan atau Kebetulan

PeRsAhAbAtaN

AS SALAM

Ketahuilah sesungguhnya secebis kasihmembuat kita sayang....
Seucap janji membuat kita percaya...
Sekecil luka akan membuat kita kecewa...
Tetapi sebuah persahabatan akan selamanya bermakna.

Tuesday, December 22, 2009

Masa Tengah Bosan








Inilah aksi2 yang sempat dirakamkan bila bos tak der kat opis dan bila dah tak der kerja nak di buat... inilah hasil yang begitu menakjubkan...hahahaha


biLa Aya TensioN Aya Akan...

Bila saya tension, stress atau apa jelah yang membuatkan sy rasa tak best saya akan buat 10 benda ni :
  • Berkurung dalam bedroom
  • dengar radio@mp3 sambil berangan (kdg2 berangan jer lebih)
  • Berimaginasi ttg perkara2 yang best jer
  • baca komik or novel
  • boleh lagi mencipta karya yang merepek (mcm luahan perasaan gitu hahaha)
  • Tido n hug all my teddy (ubt paling mujarab)
  • Kaco kwn2 baik saya (yang bisa membuatku tertawa semula) hehehe
  • Playing game, or surfing tenet (kdg2 tak berkesan pun)
  • Menangis sepuas hati (ni paling mujarab tapi sekejap jelah)
  • Solat dan berdoa bila semua yang kat atas tak berjalan (o_o)

Apa YanG PeRLu ada

6 Benda yang mesti ader dalam handbag saya....
  • Of course ler my purse...sbb dalam tu sume card ader yang penting lesen n i/c
  • my handphone ler.. lau tak der rs cam tak sempurna jer
  • my Nikon camera coz sy suka sgt bergambar pantang nmpk tempat cantik mula ler nk posing hahahahah
  • hohoho my external hard disk/ pendrive coz tu pun cam penting gak ler
  • My lipgloss, bedak, perfume n losyen must have... biasa ler gurlz tak lari dari sumer ni
  • lastly all my list no akaun bank yang kena byr hutang tiap2 hujung bulan huhuhuhu (ptptn,insurance,kete n so aon ler)
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI