HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, November 30, 2011


##Wordless Wednesday##


Tuesday, November 29, 2011

RePoRt- RePoRt

Salam sumer
wah hujan ler plak ptg2 ni
tetiba jadi malas ler plak nk uat kerja
huhuhuhuhu tolongggggg

cer tgk kat bawah ni
+
+
+
+
+
+
+
+
+


huhuhuhu
banyak report lum siap lagi
aiyakkkk malasnya saya.... tula
outstation byk sgt pegi pastu report
malas nak uat ea....haper la aku ni
ehhh cik blog tolong jgn malas2 ea
cepat siapkan report ko tu

nanti outstation lagi report makin betimbun
tak siap...cepat2 buat...huhuhu tp dalam
ati tgh malas giler ni nak buat....adusss

tolong ler sapa nak tolong saya

@@ SempaT AjeR @@

hello...
just layan ni masa otw balik kampung
masa raya aritu...ingt balik tgh malam
tak jem tgk2 hmm hamik ko
sama jer sesaknya


ni dah sampai kampung
singgah market dulu akak nk bli barang
so apalagi aku ngan si tenet berposing2 ar dlm kete
ni namanya dah tak der kije nak buat

tgk si tenet tu khusyuk jer tgk bus

Hari Raya Aidiladha 1432h

Assalamualaikum
Selamat Hari raya AidilAdha 1432
raya tahun ni ader citer sedih so takde
meriah sangat

Knapa???
ermmm sebab my mom tak brapa sihat lagi
aritu kan dia kna small stroke
so raya ni tak der buat apa pun
just kumpul adik beradik
buat mkn2 biasa jer
(just pray my mom recover soon)
so far alhamdulillah tgk dah byk perubahan
pada my mom........dah boleh jalan sendiri
syukur sesangat...Terima kasih Allah
so layan jelah ragam anak2 buah
yang hyper memasing

Lunch @ Nasi Minyak Restoran Bangi

Assalamualaikum
hehehehe malas nak citer panjang
jom layan pict kat bawah ni

ni lunch with all staff UPP except bos ler
sesaja kumpul mkn kat luar sesama
ni ler muka2 yang dah tak sabo nunggu
order tak sampai2 lagi..pewot memasing dah
nyanyi lagu keroncong dah
nilah menu yang ktorg sumer order
nasi hujan panas ngan nasi beriani
sedap jugak la...aku order nasi hujan panas ngan
daging masak hitam mmg mabeles yopp

Monday, November 28, 2011

27112011~present 4 myself

haiiii
Assalamualaikum
belum terlambat kan untuk ucap Selamat Tahun Baru
1 Muharam1433 Maal Hijrah
*** SALAM MAAL HIJRAH***

tu pada yang bercuti selamat bercuti
aya datang opis arini sekejap sbb byk
sgt kerja nak kena settle.... so rajinkan diri ler
semalam pagi aku g main futsal kat Setapak

hahahaha first time kot main futsal ni
bukan main sesaja tau....ni game anjuran P&ST KKM
hahhaha kelakar plak rasanya...tak penah2
seumur hidup main bola kot, sekali main
habis sakit urat2 kaki aku mcm nak tercabut
dah ler trun latihan sekali jer...mmg dahsyat ar
tapi tahniah ar sbb dapt 2nd place BPP
wahahahaha bangga siot
**maaf riak sekejap di situ

eh apa kena mengena
ngan n3 kat atas tu kan
heheheheheheehehehehehe
giler gelak tak hengat duniaaa

sebenarnya yang kat bawah ni
baru ler kena ngan n3 kat atas tu
apadia.... jeng jeng jeng
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
tekan ler lagi sikit legi
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
eh jgn ler marah
ok ok saya bagi tau
+
+
+
+
+
+
tadaaaa
nilah dia present 4 myself
org lain dah berzaman ader kan
aku jer br hegeh2 nk ader menda ni
anyway ada aku kesah
hahahahaha
cewi jap ngan gadjet br
finally dpt jugak selepas berkira2 nk
membeli hp cap apa.....kuengkuengkueng
GALAXYSII~ now it mine

Hye

/hihi
lama sudah rasanya tak menjenguk blog ni
nak hupdate apatah lagi.... busy sesangat last 2 week
asyik outstation jer.... ritu da janji nak update selalu kan
hmm tapi nampaknya tak kesampaian ler plak
sbb sesangat busy pastu bila free kat umah
nak hupdate broadband ler plak uat hal
slowww yang amat...drpd xcited nk
update terus mati jer moOd

amik VCD layan citer lagi beshhh
hahahah tulah pasal blog ni tak berupdate
asal nak update jer broadband uat hal asal nak
mengupload gbr jer dia hang tak hengat dunia
so tak pat ler nk merapu kat blog...wahaha

Monday, November 21, 2011

@ksi BudaK2 NoTy

Add Image

Tuesday, November 8, 2011

^saya kena penyakit^

asslamualaikum
nak bagi tau hari saya sangatlah MALAS
dari pagi sampai ke petang nak siapkan report
tapi sampai sudah report tak jugak siap2

Arini saya dah kena penyakit
+
+
+
+
+
+
+
penyakit apa? cuba tgk kat bawah ni
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


hahahaha nasib baik aku tak melakukan aksi
seperti si meow2 ini...kalau tak mau lari sumer org

ermmm

SEBAB
+
+
+
+
+
+
+

tgk tu alasan jer kan
apa ko hingat org nk kasi ko g
kursus cmner nak elak ko jadi malas ker
uit si tuan blog jgn nk mimpi ea...kije ko melambak
saper nak kasi ko g kursus lelama ar...

takder org nk bawa g kursus
hamik koooooooooooooooooo
+
+
+
+
+
TAPI
cuba amalkan ini boleh dapat 2 dalam 1


PERINGATAN
kalau dah mmg spesis malas tahap cipan tak leh
nak uat apa ler kan....tak dpt nk nolong....wakakaka

sepi tetiba

Assalamualaikum
hai sumer masih mood hari raya aidiladha lagi ker
apapun belum terlambat kot nak ucap



wah tak hingat tgk tajuk tu kan
ermm macam yang korang sumer tahukan
last week mmg busy giler,byk kerja nak kna settle
tak sempat nak hupdate padahal manyak menda nk share
tu pasal ler aku taruk n3 macam kat atas tu sebabnya
tak der aku post citer dah banyak ari dah...kueng3

apapun
nanti korag baca ler citer2 lapuk haku tu kan
hahaha tak kira haku nak hupdate jugak...tp arini pun
tgk keadaan la macam ner kalu tak busy sgt blh la
aku buat kerja menghupdate blog ni...jgn marah ea
wakakakaka

Tuesday, November 1, 2011

apasal bizi sgt ni

/hihi
assalamualaikum

haiyakkkkkkkkkkkkkkkkk
dah 2 ari aku jadi macam niee
+
+
+
+
+
+
+



tolonnnnnnnnnnnn
tp sempat lagi ni aku curi masa
hupdate blog aku ni..wahahahhahaha
kang bos minta kerja.. mati aku lum siap lg wat
oklah2 sambung nanti2 plak pas siap kije ea
------------------------------------------------

APAPUN HARI NI TARIKH CANTIK OOO
1.11.11

SAPA ADA KENANGAN PADA TARIKH NI CER CITER

AKU......HEM...NAN HADOOOO..EH JAP2...ERMM

OOO TODAY MY BELOVED FRENZ START
WORK AT NEW PLACE... ENJOY UR DAY
BEE


**DEBU**
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI