HOME MY BLOGSHOP

Monday, June 22, 2009

huhuhu

wah lamanya kita tak update kita punya blog ya
bukan apa malas satu pastu skrg kat tmpt kerja baru internet dah tak der so tu pasal ler blog ni tak berupdate....hahahhaa
sekali sekala layari internet baru ler dapat buka sume menda ni..
huhuhuhu sedihnya....

PoSe LaG!...n LaGi


ermm masih lagi di cameron higland...tgk sempat lagi berposing kat atas buai ni..actually masa ni dah penat dah jalan2 naik tangga kat rosse village...so apa lagi ambil kesempatan untuk rehat kan kaki yang lenguh ni sekejap la....penat naik tangga kat village ni...
Picture yang kat sebelah kanan ni pun kat area situ jugak...jalan punya jalan ternampak wedding toys kat dalam taman kat situ apa lagi amik kamera dan terus ler erposing....he3... sambil tu berangan "bila ler aku nk pakai gaun kawin macm ni"..hahaha...
ni plak picture ngan family tupai..so cute u know.....ni tupai patung jer lau real tak dernya nk g posing macam ni....mau lari dibuatnya....silap2 tak cukup tanah lari....

Friday, June 19, 2009

SeMpaT BeRGaYa...


hello..hello...hello hubby..hahahahahaha
tgk tgh menalipon pun ader org amik gbr....hahaha nasib baik sempat berpose menarik tp mulut tengah berborak ler....kuang... tu pasal mcm iklan colgate nmpk semua gigi i putih... tgh sume gbr tgh gayut kat hp...
tetiba jer ader gbr bunga ros ni.... Tgk ros ni cantik kan ader 3 kuntum.... wangi tau... lepas siap gayut ingt nk petik tapi tak blh la...hahahaa so amik picture jelah...

Monday, June 15, 2009


Time to jalan2... ini kat roses village...wah best tau kat sini dapat tgk mcm2 warna roses...wangi dan cantik2 sgt...mmg best giler kat sini tapi saya tak bli pun ros sbb leceh nk jaga dia nanti...saya cuma jalan2 sambil bergambar dengan ros2 hiduo kat sini saja...alangkah bestnya kalau di rumah ku dipenuhi dengan pohon2 ros yang mewangi ini...hahaha....Ini
antara gambar2 yang dirakam semasa di Roses Village, Cameron.




 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI