HOME MY BLOGSHOP

Friday, February 21, 2014

REVIEW NOVEL : THE WEEDING BREAKER

Assalamualaikum
selamat petang all blogger

arini nak buat review nobel jap
semua org tau kan pasal nobel ni
citer dia pun dah diadaptasi ke drama
dan baru je melabuhkan tirai (episod) akhir
ari Khamis lepas 13 Feb 2014
mmg the bOOM la citer dia

tak lari banyak dari yang diceritakan dlm nobel
cumanya adala penambahan dan pengurangan  babak
bersesuaian dengan keadaan masyarakat Malaysia
hihihihi...n if u all nak tau drama ni mencecah hampir 4.4 juta
penonton tau masa episod akhir aritu..
tp biasala ramai y tak berapa puas hati
dengan episod akhirnya...hehehe nak uat cmno
aya layan jer..hahahahaha

moh layan ni la upa nobel tu

ni plak sinosis blkgnya
ni korang mest dh kenal kan artis2 meletop drama tu
nak tau lebih2

oklah adios amigos

smile wit luv

Wednesday, February 19, 2014

Imbasan Kenangan #9 Farewall Officemate

Assalamualaikum
selamat petang all

just to post this picca only coz i'm blurr now
wish them GoOd LuCk 


smile wit luv

Wednesday, February 12, 2014

Imbasan Kenangan #8 Family Day UPPP

Assalamualaikum
selamat petang all blogger
dah lama rasanya tak update blog
banyak sangat kerja kat opis lani
aya pun dah lama tak blogwalking
rindu rasanya..huhhuhuhu

tadi dok godek2 gambar lama terjumpa
picca ni.. masa family day Cawangan yang first
we all buat dekat Pangkalan Balak, Melaka
best jugak la bila dapat berkumpul cam gini
hihihi...hopefully thn ni akan ada lagi event
cam gini...mmg heaven okkk

hihihihi oklah moh layan picca yang ada
sesi panaskan badan sebelum sukaneka
kat tepian pantai gitu..hahah cer tgk exboss ktorg
sempoi lorrr...hihihihi
dah penat bersukaneka bagai...so time penyampaian
hadiah pulak... ni ler team yang menang
finally mesti la ada gambar satu cawangan
bersama keluarga kan..dah nama pun family day...
hihihihi...mmg seronok ok...wlpn seksa masa nk
menjayakannya...but finally its happen
okla itu jer dulu n3 kali ni
adios amigos papai

smile wit luv

Tuesday, February 4, 2014

JOM MAKAN PIZZA

Assalamualaikum
selamat petang sumer
ok bz bz bz dan bz tapi nak juga
update so blh tak tepek jer gambar ni
hahahahahaha

gigih g makan kat Bangi
sbb masa ni pizza Alamanda blom siap
renovate lagi

muehehehe layan jer la ea


smile wit luv

Saturday, February 1, 2014

MY SIL HOUSEWARMING

Assalamualaikum
selamat petang all blogger and selamat
beeristirehat kawan2...hihihihi
biasala aya kalau cuti mmg
memerap kat umah jer mls
nak kuar jln..layan tv je

ok moh nak citer sikit2
aritu aya kan blik kg lama sbb tunggu
kontrak baru untuk start kerja so mmg
dok umah jelah tlg jg ank buah n mak

hihihi tapi ni nak citer masa housewarming
umah sis in law...hihihi siap bertema2 bagai biasala
my SIL ni mmg sgt2 rajin dan suka benda2 gini
sumer buat sendiri.. biasanya masak pun dia buat
sendiri tp kali ni upah catering plak nak ubah cara
hihhihi butttt goody bag still buat sndiri
actually  dah lama dia pindah blik kulim
cuma blom sempat buat housewarming
sebab kekangan masa so kebetulan
cuti pjg so zass buat

moh layan picca yang ado
dah macam kenduri kawin dah gayanya
nasib satu khemah jer... wahahaha
tema nya adalah pink colour
ni antara menu yang ditempah
siap ada laksa dengan bubur kacang lg
sebagai side dishes...mmg sedap ok
antara tetamu akak n abg yang hadir
n mem besar dgn cucu kesayangan...hihihi
tadaaa last not least mestila
ganbar posing poyo cik blog dgn goody bag
hahahahaa
oklah itu je nak story mory kat sini
adios amigos bye2

smile wit luv
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI