HOME MY BLOGSHOP

Thursday, May 8, 2014

Outstaition Lagi- Taiping Here I Go

Assalamualaikum n morning
kebosanan melanda pagi2 ni coz
ramai takder kat opis sbb g kursus
tambahan pulak kerja dah siap 
cuma tggal 1 2 jer y pending

soooo disebabkan kebosanan
makanya terajin la update blog pagi2 ni
padahal byk yang dah basi dlm draft tu
tapi nak upload gak nanti

so bebalik pada n3 kat atas tu
petang nanti aya akan ke Perak
ada mesyuarat kat sana so this time
aya akan stay dekat Taiping pulok
coz tak nah stay kat taiping makanya
aya booking jer hotel kat town tu
nanti next n3 aya citer pasal hotel
yang aya booking tu yer

oklah tu je nk merepek
sebab sejuk sgt otak takleh nk
pikio ayat dah...hahaha

adios amigos

smile wit luv

Tuesday, May 6, 2014

Aksi Cute My Lil Girl

Assalamualaikum
hai all blogger semua
apa khabar? harap all sihat ler
pehhh lama giler tak amik peduli 
dekat ini blog..hahaha sian ini blog
almaklumlah bila kemalasan melanda
dan kerja bertimpa2 so moOd mmg
kelaut dalam la jawabnya

oklah utk first n3 lps lama menyepi
moh kita layan keletah si comel aya u
sorg ni..my only girl kesayangan
hehehee

tgk la tu bz nk kco mamatok dia solat
last2 mamatok kasi pakai tudung pastu dok
buat pelik sorg2 sambil tgk mamatok solat
last2 lari jer...hahahhahaa
macam2 keletah bdk comel sorg ni
oklah itu jer
adios amigos

smile wit luv
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI