HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, March 16, 2010

MeeT GeNg SiNaR aT PuTraJaYa

ini masa jumaat 5hb mac...masa ni g kat pasar tani kat presint 2 putrajaya...huhuhuhu...bukan apa sebenarnya nak g jumpa ngan penyampai2 sinar ni jer.... boleh tahan jugak sporting dorg ni....
paling kelakar bila tgk dorg dok belawan menjual rempah ratus keluaran agro...gerai kak engku paling laris sekali jualannya...hahaha hebat tul la dorg ni.... gerai SY tak berapa sgt sebab dia syok dok layan peminat bergambar sambil buat lawak jenaka yang ntah apa2 tu....tp mmg meriah siot...
masa ni balik kerja then g pasar tani pastu jumpa member kat sini..tu yang blh round2 bergambar ni....

ni first penyampai yang dijumpai : abby fana




ni second.. gerai kak engku.. gerai yang paling laris..







da third person yang ditemui di tengah2 pasar tani ni... khiril


da last person yang dijumpai..dah kat hujung pasar baru jumpa ngan SY ni...hahaha

Wednesday, March 10, 2010

PeLiK TaPi BeNaR

salam...
hai kawan2.... td saya baca paper Kosmo
pastu saya terjumpa la tajuk ni
"Nenek 101 tahun ada tanduk di dahi"
ermm ini berita dunia..
ia berlaku di Linlau China
Menurut maklumat dalam berita tu
tanduk yang tumbuh pada dahi
nenek ini sepanjang 6.1 cm
cian nenek ni kan
dilaporkan tanduk itu
dipercayai daripada
keratin iaitu bahan protein yang
terdapat pada kuku, tanduk, sisik
dan lapisan luar kulit
* tak der apa pun entry kali ni sekadar nk berkongsi cerita jer ^o^

Thursday, March 4, 2010

MingGu yaNg BoCan

this week feel so boring
not know why
ermm still have a work to do
but still feel zero mood
just round to all da friends blog
sometime feel funny
when i'm reading their entry
got so many story
sometime it make me smile alone
when reading
hilang la bosan kejap
till my frend ask:
frenz: why u always smiling in front ur PC
me: i said nothing, just happy
when reading my frenz blog
tulah bila dah bosan ni mcm2 jadi
tetiba jer teringin nk p jenjalan
kat tepi pantai plak... best kan
rasa nk mkn kek yang sedap
nyum3...
rasa nk g jumpa kwn2 lama
nak chit chat ngan dorg
miss dorg sesangat
also miss my special frenz
pastu rasa nk tgk movie la
mcm2 rasa ader.....
tulah bila sy bosan mcm2 sy fikir dan imagine..
sy suka imagine yang besh2 jer
sbb br la mood tu ceria kit
n hati pun happy..
apala yang saya merapu ni kan
k lah will continue later

Tuesday, March 2, 2010

CinTa...TuNaNg....KAwiN

hmmmmmmm
?
?
?
?
????????????

MAC

pejam celik pejak celik
dah masuk bulan MAC dah
sekejap jer masa berlalu kan
.
.
hmmmm
.
.
.
apa istimewanya bulan ni
hehehehe istimewanya bulan ni
sebab bulan ini adalah bulan KELAHIRAN saya
hahahaha
.
.
so saya nak share skit karektor mereka
yang dilahirkan dalam bulan ni
mengikut kajian dr fadzilah kamsah
.
.
karektornya adalah seperti
berpesonaliti menarik dan menawan, mudah didampingi
sangat pemalu dan pemendam rasa, sangat baik secara semulajadi,
jujur, pemurah dan mudah bersimpati, sangat sensetif pada
perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran. suka
pada kedamaian.sangat peka kepada orang lain. sesuai dengan
kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain. tidak cepat marah dan sangat amanah
tahu balas budi dan tahu kenang budi. pemerhatian dan penilaian
yang sangat tajam. kecenderungann untuk berdendam
jika tidak dapat dikawal. suka berangan-angan, suka melancong
sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
kelam kabut dalam memilih pasangan. suka dengan hiasan
rumahtangga. punya bakat seni dalam bidang muzik.
kecenderungan kepada benda yang istimewa dan baik.
jangan terlalu MOODY.

itu sume hanya lah
kajian yang dijalankan
jgn terlalu taksub mempercayainya
.......
tp pd saya banyak jugak la yang betul..hahahaha
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI