HOME MY BLOGSHOP

Sunday, March 6, 2011

FriDaY niTe WiT mY PreNz

sebab arini aku stress giler kan
so malam tu aku kuar ngan MoOn n Ummu
aik cmner lak leh kuar ngan MOOn kan
ar sebenarnya dia dtg KL sebab ade confrence
so alang2 dia ada kat KL ni kan ktorg pun
planning tuk jumpa dia ler kan...
kebetulan plak aku tgh stress so mmg sesuai ler
untuk ber Friday Nite ler sgt kan hahhahahaha
*
*
*

buang sumer stress kata kawan2 ku tuk arini
(ader ke patut suh aku sambung ari Isnin lak)
tp tu ar Ummu bawak ktorg g jalan2 kat sini
pas jalan2 kat dalam gedung yang beso ni
pewot pun dah berbunyi lagu keroncong kan
apa lagi kitaorg pun.........pegi ler makan plak kan
so the pilot for that nite is Ummu la
coz dia lagi cekap kan kat tmpt dia
pas kenyang mkn gossip sumer
mata pun dah kuyu dah kan
ktorg pun g ler check in

sekali ko...service dia cam hampes
lambat nak mam......
hotel kira famous ar jugak
tp service kat otel ah beng lagi bagus
kot rasanya...dah ler mahal macam otel berbintang2
nasib baik bukan aku yang byr..hehhehe
oklah...c u later ar..stop mrh2 tuk arini

TeNsiOn StReSs

Jumaat StOrY
Jeng.... Jeng... Jeng
After a week siapkan kerja sendirian
akhirnya everything has done successful
with approval from my big big bos
happy giler lol rasanya
rasanya aku jadi macam ni la
*
*
*kalau blh nk jer lompat kat dalam opis tu
hahhahahaaha
+
+
tapi apa kena mengena N3 ni kan
kata dah gumbira pesal lak nk stress kan
yelah kegembiraan aku ni tak dan nak
sampai sejam pun pastu aku terus jer
jadi macam ni ha.......gara2.... tut tut tut
tak pepasal jer sumer hasil kerja
aku nak diubah sesuka ati jer......
yang peliknya sumer tu aku dah dat approval
tp sebab reason ntah apa2 ntah tak pepasal
jer suh aku uat semula kerja yang dah seminggu
aku hadap sorg2 tu semula..... tak ker aku rasa macam
*
*
*
nak jer buat macam ni kan....argggggg
lelama boleh dapt penyakit aku kalau gini

InFo




Friday, March 4, 2011

hOLiDaY WiT MoM n DaD @ MeLaKa - FinaL


dah berjalan-jalan kat
Taman Rempah pagi tadi
pastu kitaor
g g bandar Melaka

peh sesak la jugak
sume org nk kuar jln2 kan
haha
hahahaha

so we all g Me
nara Taming Sari
betul2 kat bandar Melaka tu
konon tak mo nek la coz
dah nek ban
yak kali dah kan
tp my bro n sis tak mo naik plak
jadinya kenala aku naik bawak
mak, abah, akak
ngan anak2 sedara

mari layan pic kami kat dlm MTS

manalah plak gbr MTS tu...
tak jumpa... heh
ehe tak pat nk ltak
lepas dah bersuka ria kat sini ktorg g Masjid Selat plak
dah masuk waktu kan
cantik sgt Masjid dia
betul2 kat atas air laut

jom tgk
*
*
*

hehehehe
gbr aku ngan anak buah aku
berposing kat luar masjid ni
dah la tgah panas terik
-giler gbr tak ktorg-
wakakaka

hOLiDaY WiT MoM n DaD @ MeLaKa - Part 2


Continue dari part aritu
Lepas nk nyenyak tido memasing
paginya kitaorg sumer pun plan la
nak bawa mak ngan abh jalan2 Melaka

so first place we all pergi
Taman Rempah, Melaka
ermm napa dpt nm tu...tak tau la
tp kata org2 kat sini...sbb kat situ
ada tanam byk pokok2 rempah
betul ke tak tak tau ler

Jom tgk apa we all buat
*
*
*
jeng2 naik bot ni la
pusing2 kat sungai melaka tu
biasala hujung minggu mmg ramai org
nasib baik masa we all sampai tu
org belum ramai lagi kira ok la

ni la my mom n dad
n also my anak2 sedara

ni plak my akak n me
wit anak buah yang kecik


hOLiDaY WiT MoM n DaD @ MeLaKa - Part 1


HAPPY...HAPPY..HAPPY
Sebenarnya lepas balik dari outstation
ke Cherating tu...dapat call from akak ipar
dia bagitau mom n dad nak dtg KL 16 Feb ni
ok sgt suka bila dapat tau bukan apa
my Dad susah sgt na
k berjalan jauh2 ni
syg nk tggal biznes...my Mom dah selalu dtg
heheheheehehehe

oklah my Parent dok kat umah akak
3 hari 2 malam pa
stu kitaorg gerak
g umah abang kat Melaka plak...
alang2 dah dtg tu bawa ler
jalan2 umah anak2 dia kan....

Betolak g Melaka ari Jumaat tu
sampai dah malam terus
kat umah abg
then rehat jap pastu kitaorg kuar g
makan kat apa ntah nm kedai tu
area air keroh nk ke duyong
boleh tahan jugak ler mknananya
dah kenyang apalagi balik umah tidoooo

besok br g jenjalan

CheRaTinG iN ResOrT

WeLcOmE to CheRaTinG

Amik kau semyum lebonya
bukan apa awal bulan Februari
aritu aku kena g outstation kat Kemaman
Kemaman ngan Chearating dah dekat
so alang2 dah sampai sana
kitaorang pun check ini la kat Cherating
tu namanya sambil nyelam minum air
(pastu tak ker tersedak2..hahaha)

bukan nk citer pasal kerja arini
nak citer pasal resort yang sangat
aku dok tu cantik... dekat sgt ngan laut
betul2 kat pantai... syiok ooo

tak caya tgk ni

kan betul2 kat laut...
masa ni air lum pasang lagi
kalau time air pasang beso
air dia sampai kat bawah
beranda chalet tu..... bygkan
kira dok kat beranda chalet
blh terus terjun ar kiranya
(tp resort yang betul2 dekat ngan laut la)

ni plaksbb sampai Cherating pun dah mlm
jadi tak sempat la nk jln2 kat pantai
jadinya besok pepagi tu pas subuh
dah mandi sumer kuar ar g jln2
kat pantai tu..... air surut so
kalau nk g kat air jauh nun
ketengah... malas la plak nak jln
jauh2 jadi dok jelah lepak kat batu2
yang ada kat situ tunggu matahari terbit
sementara nk tunggu g breakfast ngan yang lain

*********************
dorg dah panggil g brekfast dah pastu
nak kena g uat kerja plak..... len kali citer
pi outstation tempat lain plak
***********************

Info
resort ni dekat ngan Club Med
Impiana Resort ngan Legend
rate resort semalam dalam
RM 160 - RM 250




 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI