HOME MY BLOGSHOP

Saturday, November 15, 2008

My Mom WiTh my Dad n BrOtHer

hohohohohoho.....
inilah mak n abah saya yang saya sayang..
yang kecik tu adik sy yang kecik skali (tp skali da beso pjg daaa)........
nama abh saya Sgawi n mak saya Masitah....
adik sy plak Shukri.... yang adk beradik lain tak dapat disiarkan disini......hahahahaha
ini masa konvo saya kat UUM....
handsome kan my dad.... punya la susah nk suh pakai baju batik tu tau.....aiiiii.....nasib baik dia nk pakai jugak.....slpas kna paksa ngan sy......hahahaha
mak saya sporting tapi tegas oooooo....
abah saya garang tau.....tgk muka dia.....takut...
sori bah.....

my HouseMate



Inilah housemate saya....nama dia Lady D... hahahah nama sbnr NurDiana daaaa....inila housemate ku yang setia sampai skrg kat umah No 74 Taman Bertam Indah tu....yang lain tu semua nya dok sekejap jer kat sini....pastu pindah...kitaorg jer yang masih setia bersama...
tgk muka dia....
hihihihihihihi....tak ready lagi...ini masa g dinner ASB kat Shah Beach Resort......
Dia dak Johor..... org panggil dia akak sebab umo dia dah brapa ea....lupa plak...yang pasti lg veteran la...hihihihihihihi...jgn mrh akak nanti kna jual.......
wah2 sukanya saya masa ni....peyut dah kenyang,hati pun senag.....lalalalalalala

Hai

hai assalamualaikum dan selamat pagi semu bloggers.

hahahahahaah......
apa nk tulis ea....
inilah gambarku bersama anak buah yang pertama..
nama dia Danish....mcm Hyperactive boy je dia...penat tau jaga dia....tapi besh sebab dia ni suka sangat bergambo..mcm mak lang dia jugak la...kikikikih..tak tau la nant beso nk jd model kot....
ini gambo pertama dalam blog ni...tak tau nk tulis apa lagi....ni la masalah dia kalau org buat blog kita pun nk wat blog....


 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI