HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, October 30, 2012

Just To Say Hi

Assalamualaikum
 
hai blogger sumer? apa khabar arini?
masih mOOd raya korban lagi ker masing2
ntah2 masih ada yang sambung cuti lagi
hahhaha apapun semoga happy sokmo
 
ermm saya dah mula kerja semalam
tapi biasala...byk kerja tambah mood kemalasan
yang sangat ketara maka tiada la hupdate 
ini blog...penyakit malas sedang melanda
hahaha..tp harini sempat jugak
buka ini blog... hehehehe
 
malas nak citer panjang2 
 
to all blogger
sbb ada kerja menanti
nanti i sambung ya
 
smile wit luv

Thursday, October 25, 2012

Kesian ini Blog

 Assalamualaikum
haii all blogger sekalain
wah lama giler tak menjengah blog ni dan lama juga
aya tak menjelajah blog kengkawan blogger yang lain
wah dah berabuk dah sebab lama sangat tak jengah

inilah masalahnya
kesibukan dengan kerja yang membuatkan
saya tidak sempat nak menghupdate kat blog ni
 sebelum2 tu busy dengan kerja2 adhoc
fuhhhhh tambah dengan mslh kat opis
minggu lepas saya outstation lagi
so mmg tak terbuka blog ni

hmm tarik beg beso lagi saya
ermm kali ni ke Bumi Kenyalang selama 4 hari
banyak projek nak kena visit kat sana jadinya
tak sempat nk hupdate tambahan tak bawa lappy 
sebab akan ke rural area

Fly to Bumi Kenyalang

 very bit tired coz kena visit projek kat rural area
but it is the best experiences for my life
 (hope will shall u all later in da next n3)
 than balik dari visit projek kat Bumi Kenyalang
terus kena fever n sneeze...waaaa sampai skrg belum 
baik selsema tambah plak keje banyak menunggu kat opis
makanya mmg tak sempat la nk buka blog ni
dah la empat ari tak da kat opis mcm2 menda la
nak kena hadap bila masuk opis dgn badan tak sihatnya
hahhaa oklah stop dulu nk sambung buat report
nipun curi2 update coz bosan nk siapkan report
hahahahahah syhhhhh

smile wit luv
c u next n3
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI