HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, December 22, 2009

Apa YanG PeRLu ada

6 Benda yang mesti ader dalam handbag saya....
  • Of course ler my purse...sbb dalam tu sume card ader yang penting lesen n i/c
  • my handphone ler.. lau tak der rs cam tak sempurna jer
  • my Nikon camera coz sy suka sgt bergambar pantang nmpk tempat cantik mula ler nk posing hahahahah
  • hohoho my external hard disk/ pendrive coz tu pun cam penting gak ler
  • My lipgloss, bedak, perfume n losyen must have... biasa ler gurlz tak lari dari sumer ni
  • lastly all my list no akaun bank yang kena byr hutang tiap2 hujung bulan huhuhuhu (ptptn,insurance,kete n so aon ler)

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI