HOME MY BLOGSHOP

Friday, December 23, 2011

double happy

Salam n morning all
sukanya saya...nak tau naper sy suka
sebab sy ada kat kampung...lalalala sukanya
semalam saya dah bercuti..so follow my brother
Balik kampung cuti sampai monday ni...sbb next week
dah tak dapat cuti coz ada meeting...so amik kesempatan
ler ni...hehehehe...

Arini plak nk pergi holiday kat southen thailand
wit my family....lagi ler sukaa....oklah nanti aku citer
pasal percutian aku plak ea...nak stop dulu ya coz
We all da nk gerak ni...see u in next n3
papai

Wednesday, December 21, 2011

Citer Korea- My Princess



SINOPSIS

Lee-Sul (Kim Tae-Hee) is a woman who enters college later than other girls. Like her peers, they dream of one day becoming a princess, but for Lee-Sul she actually becomes a real life princess ...

Hae-Young (Song Seung-Heon) is a 31-year-old diplomat. He is the sole successor of the Daehan Jonghap Group (the largest conglomerate in Korea). Hae-Young is also handsome and graduated from an Ivy League school. Agreeing to his grandfather`s creed, Park Hae-Young decides to give up his rights to the company and all of his assets. This is all for a young woman named Lee-Sul.

Lee-Sul is a 25-year-old college student, majoring in Art History. She doesn't think about the secrets surrounding her birth or her stepsister who teased her behind her back. Lee-Sul keeps a shabby appearance and works several part time jobs on top of her college career. She also has a crush on her professor Nam Jung-Woo (Ryu Su-Yeong). One day, Lee-Sul becomes a princess overnight. In order to make her a princess, the President of the Daehan Jonghap Group offers all of his assets. 50,000,000 people stamp their approvals for her and royal families from all over the world sends congratulatory telegrams. Lee-Sul accepts the role of Princess, but she is now locked up in her palace and forced to study from dawn to late at night. Even worse, Park Hae-Young is her only instructor and he is snooty.

Yoon-Joo (Park Ye-Jin) is a 30-year-old woman, who works as the director of Hae-Young Museum. Her father is the secretary for the President of the Daehan Jong Group. Yoon-Joo hopes to marry Park Hae-Young one day to gain control over the company. Her plans come to a halt when the Princess suddenly appears. For the Princess, the President of the Daehan Jonghap Group returns all of his property to the community. Even Hae-Youngs begins to have favorable feelings for Lee-Sul. Yoon-Joo can't forgive Lee-Sul for what she has caused. Yoon-Jo then makes a plan and if it succeeds Korea will lose their imperial family.

Jung-Woo (Ryu Su-Yeong) is a professor, archeologist and holds a PH.D in the Arts. He is also popular among the female students. Jung-Woo grew up in a poor family. Even now with his high status, his financial situation isn't so good. Because of this, Jung-Woo hasn't proposed to his girlfriend Yoon-Joo. One day, something strange happens. Jung-Woo's student Lee-Sul (who always submits papers late, but works hard at excavation sites) turns out to be a princess. Lee-Sul then asks Jung-Woo to become an advisor for the "Redemption Committee of Imperial Family Cultural Assets".

*********************************************************************************

tadaa...dah abis dah layan citer ni....dulu dia tayang kat 8tv kul 8.30 malam....best citer dia... citer pasal puteri raja bercinta ngan diplomat...tapi macam2 kejadian yang lucu dan sedih berlaku sepanjang perkenalan mereka...hehehehe...tgk ler kompom tak nyesal... skrg layan citer kat bawah ni plak... DREAM HIGH... belum abis tgk nanti aku citer ea pasal drama ni plak...

oLe-OLe


hello sumer
Assalamualaikum dan selamat pagi
wah senang jer aku pagi ni kan.. boleh berblog2 lagi
almaklumlah kerja sumer dah beres...meja pun dah bersih
so apa lagi buka ler blog, tgk apa yang patut kan

oklah arini nak citer pasal ole2..bukan ole2 kuih tu
ni ole2 cenderahati...kan bos aku pegi bercuti lama kat New Zealand
dia baru jer balik ari Sabtu aritu...wah lama kan bos aku bercuti
so alang2 dah pergi bercuti jauh2 nun kat sana kan dia pun
beli ler ole2 kat anak2 buah dia yang kena tinggal uat kerja
kat opis ni kan...hehehehe
(sweet kan bos ktorg)

so nak tau apa ole2 yang bos ktorg beli

tadaaaaaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

burung kiwi new zealand
cute tak...sorg sekor jer okies
yang hitam tu akunya yang merah tu
ummunya...sajer pinjam nak bg dia ader partner
hehehe
(wlpn hanya key chain tp we all rasa appereciate sgt2)

Sunday, December 18, 2011

Larian Kitar Semula

Salam
hai wah cepatnya masa berlalu kan
ermmm tup2 dah ari Selasa
itulah kitaran masakan

oklah sebenarnya arini nak cerita
aktiviti hari Ahad lepas... ermm semalam
tak sempat nak jengah blog ni sebab bos besau dah
masuk opis so ada ler a few kerja yang kena settle
malam plak sibuk melayan vcd citer korea
hahahahaha

oklah kalau u all dok kat Putrajaya ni
mesti u all namapk besepah2 banner pasal larian
kitar semula ni digantung kat tepi2 jalan kan
ni lah yang aku nak citer ni.. aku pun tak
terkecuali join aktiviti tu..saja buang
masa di hujung minggu dari aku
dok membuta ajer kat umah baik
aku p mengeluarkan peluh kan

Nak tau mcmner aku blh join
ni sumer gara2 sorg opismate aku ar
dia ajak...mula2 malas gak sebab tak der member
yelah opismate yg ajak ni laki2...malas ar nak g tp bila
dok menung2 tu ok gak kalau join...huahuahauahehe
bukan kena bayar pun, sensorg pun jadi kerja aku ni
maka berlarilah aku pada hari Ahad lepas

jom tgk pic y sempat aku snap
*
*
*
*
*
tgk tu semangat kan dorg lari.hehehe
abis jer larian ni ada plak acara tuk basikal
ngan konvoi kereta
ni gbr aku yang muka sememeh
baru sampai umah pas abis larian tu
tu nombor keramat aku tp tak menang pun
hehehehe
ni plak beg yang ktorg dapat lepas abis larian


tapi yang paling best sekali nilah
dapat sijil penyertaan....ni je sebenarnya
yang buat aku berkobar2 nak masuk larian tu
ngehngehngeh



Info
Larian ni anjuran KPKT
tempat larian kat presint 2 putrajaya tu
untuk kategori wanita dan lelaki 17-39 kna lari 7km
*semput akak tau.....7km tuuuuu....tp sbb aku kuat semangat
maka aku berjaya tamatkan larian tersebut..hehehe*
(separuh jog separuh jalan daa)
Syarat dia bawak jer brg y blh kitar semula

Saturday, December 17, 2011

NoveL- CK

Salam
aritu kan aku dah citer pasal novel ASST
arini nak share pasal novel CK ni plak
novel ni pn aku baru jer abis baca
ni pun 2 malam jer aku dah
berjaya abiskan novel ni..giler kan
kalau dah minat tu takde hal la
ikutilah sinopsis novel ini


Sinopsis Cinta Kontrak
"Oi cicak kobeng! Ayat aku tu! Yang kau sibuk-sibuk ciplak buat harta sendiri pulak apahal? Ayat aku tu milik aku secara rasmi tau tak!" Aku semburkan ayat-ayatku dihadapan wajahnya.
Nur Alia Airysha, seorang gadis yang datang dari kampung ke Kuala Lumpur dengan niat untuk mengumpul duit demi keluarga dan membiayai kos pembelajarannya. Dengan bantuan sahabat Alongnya, Kak Yati, Airysha bekerja di sebuah butik terkemuka yang dimiliki oleh Datin Aleeya.
Muhammad Danial Franz, seorang pemuda kacukan Perancis yang berkelulusan dari luar negara kembali ke Malaysia dan bekerja di bawah daddynya, Dato' Eddy disebuah syarikat besar.
Takdir menemukan Airysha yang brutal dengan Danial yang ego di butik mommy Danial, Datin Aleeya! Danial cuba mendapatkan Airysha tanpa merendahkan egonya. Danial membawa Airysha untuk bertemu orang tuanya untuk dikahwinkan. Tetapi perkahwinan ini bersyarat! Kontrak yang direka Danial dipandang remeh oleh Airysha.
Disaat akad nikah hampir tiba, Airysha menyusun strategi untuk lari!, Airysha mengambil keputusan untuk membatalkan kontrak tersebut. Lantas sekeping kertas yang tertera kontraknya, dibuang. Apa yang bakal terjadi seterusnya? Adakah perkahwinan masih diteruskan? Bagaimana kehidupan Airysha selepas ini? Adakah masih terkurung disangkar yang disaluti emas? Bahagiakah dia? Bagaimana pula penerimaan Danial terhadap perangai brutal Airysha? Bila senduk bertemu kuali, bila api bertemu sumbu bom, apa yang akan terjadi?
"Kontrak! Kontrak! Kontrak! Tu je yang kau tau nak sebut? Yela! Yela! Aku yang buang. Aku tak puas hati dengan syarat-syarat dia. Ada ke aku sebagai seorang perempuan, kena tido atas sofa? Kau ni manusia takde hati, takde perut!" selorohku. Dalam masa yang sama, aku cuba melepaskan diri daripada rangkulannya. Danial mendengus perlahan.
**************************************************************************
pada pendapat aku novel ni ok jugak...best la...pasal kawin kontrak...cinta pandang pertama...pertemuan yang tak disengajakan...org ketiga... pergaduhan...cinta 2 darjat..persahabatan....lebih kurang macam tu la jalan ceritanya...but still happing ending seperti yang diharapkan oleh pembaca....hehehehe...(tp ada a few thing y mcm tak logik) (3/5star aku kasi)....kepada sesapa yang nak baca dulu novel ni boleh g kat blog koleksi novel dan cerpen online...tapi cerita dia tak abis la kalau nk tau ending kena gak g bli novel ni kat kedai buku....hehehehe

Friday, December 16, 2011

NoVeL BaRu LaGi

Salam and selamat malam
Tetiba malam ni rajin plak nak update blog ni
hahaha mesti korg ingat aku buang tabiat kan
takder ar saja jer malam ni rajin lebih plak

Tadi lunch hours aku ngan officemate aku
g merendek kat Alamanda...biasa ler ari Jumaat
itu jelah port ktorg kalau nak g..tupun kalau rajin
ler kan kalu malas kat bawah tu je..melangok
kat cafe pastu berjalan cuci mata tgk org
menjual segala macam kat depan cafe

niat di hati g Alamanda nak main bowling
tapi hajat hati tak kesampaian...coz my frenz
tak nak main ler plak nak jadi pompom gurlz je
terus batal jer niat murni tu..ktorg window shopping
jalan punya jalan we all singgah ler MPH jap
request oleh aku ler...hehehe nak bli bahan
bacaan...almaklumlah novel da abis baca
kna la cari novel baru sbg peneman

so berjayalah aku melaburkan wet
kat MPH tu dengan membeli sebuah
novel dan juga majalah kat bawah ni
nak tau best ker tak novel ni kna
la tunggu aku abis baca dulu
nanti aku citer sinopsis dia


Thursday, December 15, 2011

#SpoNtaNeOuS ThuRsDay#


Wednesday, December 14, 2011

NeW NoVeL-CK n ASST

hai salam sumer
ni pun citer dah lama gak tap br nak update
hehehehe...arini aku lebih rajin so manyak jer
n3 muncul kat blog aku ni...hehehehe
so jangan jeless ea..sbb aku malas
nak uat kerja arini... - ampun bos

bagi yang tak tau aku ni kaki novel gak
ni ntah novel yang keberapa aku pun tak hengat
tapi ni aku baru jer beli awal bulan aritu,,, siap order kat
KARYA SENI lagi sbb asyik takder jer kat MPH tu
naik geram aku dibuatnya

yang paling syioknya
makin bertambahla koleksi novel aku ni
hahahahah sukanya akuuuu

aku beli Cinta kontrak ngan Awak Suka Saya tak?


tapi aku nak citer pasal novel ni dulu


SINOPSIS

Kisah kasih sayang di antara Hilman Yong kacukan Korea - American - Cina dan Intan Zulaikha. Mereka sangat berbeza tetapi kerana perbezaan itulah mereka berjodoh. Malangnya, kesampaiankah jodoh mereka apabila Hilman Yong seorang yang baru mengenali Islam lebih mencintai Islam dari Intan Zulaikha yang sememangnya dilahirkan Islam dari keturunan lagi berselisih faham kerana ego seorang Intan.

Muncul pula Damien Yong yang sentiasa menyesakkan dada Intan Zulaikha dengan aksinya yang daring, sexy, nakal dan menggoda. Intan terpaksa bersabar dengan Damien semata-mata untuk mendapatkan semula Hilmannya…seorang hamba Allah yang penuh kesabaran dan kesopanan.

Hilmanku…sifuku…kekasihku…Kembalilah…

" Saya tak pernah tinggalkan awak. Walaupun awak jauh, saya dapat melihat awak. Walaupun awak jauh, saya dapat merasa kehadiran awak. Walau pun awak jauh, saya dapat mendengar awak. Saya sentiasa di sisi awak. Awak sentiasa di sisi saya, di sini…" Hilman Yong

" Don’t worry, I won’t kiss you. Saya tak cium sembarangan gadis. Saya tak ada selera dengan gadis biadab dan sombong seperti awak. Cik Zulaikha….saya nampak kehampaan di wajah awak. You really want me to kiss you. I can feel it. I can see it. From your eyes… your lips. Tetapi seperti saya cakap tadi, saya tak selera dengan orang biadab. Ciuman saya tidak semurah itu. Hanya untuk gadis yang bertuah dan terpilih saja." Damien Yong

" Saya akui saya gembira bersama Mr Damien..saya tak boleh menyembunyikan perasaan saya……tetapi perasaan saya terhadap Mr Damien sepertimana kita bersentuhan di malam itu. Boleh saling melihat, saling bersentuh, saling bercium…..tetapi hanya di dinding kaca….ada batas dan sekatan. Yang tidak boleh dipecahkan……walau cuba dipecahkan…pasti kita akan cedera..ditusuk atau dihiris . Itulah Islam. Yang menjaga maruah dan kesucian sesuatu hubungan. Hanya hubungan halal yang boleh melenyapkannya." Intan Zulaikha
*********************************************************************************
"Cara MELUR JELITA mengolah perasaan seorang INTAN itu sangat best. Peringkat awal (seawal page 10) aku dah terbahak guling-guling gelak sebab memang banyak yang kelakar.

Teks dia pendek-pendek. Perasaan seorang INTAN itu sungguh mengagumkan.Bila masuk pertengahan ada sedih pula.Kemudian perasaan berbunga, macam dalam hati ada berekar-ekar taman bunga ros!

HILMAN kemudian jatuh kuda dan hilang ingatan sehari sebelum majlis nikahnya dengan INTAN. Dengan perasaan bersalah INTAN menjalani hidup yang agak sengsara tetapi dia menjadi begitu tabah dan cekal untuk mengatasi kekecewaan kerana tak jadi kahwin.

Hilman hilang “disorok” keluarganya yang ternama. INTAN risau tentang agamanya Hilman. Sudah murtadkah Hilman?

Dengan keyakinan dan semangat (juga rasa cinta yang penuh di jiwa), INTAN kembali ke resort bagi mencari Hilman untuk mencari jawapan atas kekeliruan. Hilman kembali menjadi Damien dan INTAN merasa sangat bersalah seandainya Hilman sudah murtad.

Cinta tidak semestinya bersatu, kan? Hanya orang yang kuat semangat boleh menerima dengan redha dan syukur." yang ni aku curi kat blog ni azieazah-aa.blogspot.com/


harap pn blog tu tak marah ya....kalau nak tau lebih lanjut boleh ler baca kat blog azieazah ataupun blog penulis tu sendiri melur jelita pasal novel ni.... tapi pada aku novel ni mmg superveb la...best giler aku baca... feeling abis lak tu...siap blh gelak2, senyum2, nangis2 lagi...siap blh perasan jap aku la Intan tersebut...hahahaha....mereng kan..ada aku kisah..
tapi mmg sangat sangat sangat best ar...ada banyak benda yang boleh dijadikan panduan dan pengajaran dalam kehidupan aku ... tetiba jer terasa nak bercinta mcm tu n nk cr org yang macam Hilman tu jd pendamping aku... agak2 wujud tak ea...tlg jgn gelak kat aku ea, aku nk perasan jap... kalau ada kan bagus
8-> day dreaming8-> day dreaming8-> day dreaming.....
hahahaha (mmg 4/5star la aku kasi)...

my MoM n My BrO


/hihi n salam
ok la nak sambung citer xtvt Ahad lepas
ermm pas ktorg g jenjalan tgk Pameran Misteri Sang Buaya tu
we all pegi Alamanda plak...hahaha saja jenjalan jer
posing2 bawak my mom window shopping kat
Alamanda ni...dah ponat jenjalan
we all g lunch kat Chicken Rice Shop

Pas dah ponat window shopping
bawak my mom g Masjid Putra plak sbb my mom
nak solat kat situ... hehehe anak dia ni pon tak penah
g solat kat masjid tu...teruk nau kan nama jer
dah lama dok betapa kat Putrajaya ni.....tp
tak penah pun g solat kat dalam tu asyik
pusing kot luar jer..alang2 dah my mom
ajak terus on ajer..

ni lah my mom n my bro
sempat lagi posing sebelum kuar majid

nampak tak kaki si debeb yang kunun2 malu nk posing
sedang bersembunyi di blkg tok n pak sunya

Pas siap menjalankan kewajipan kepada yang Maha Esa
aku bawak my mom pusing PICC plak...hahaha kata nak jalan kan
abis aku bawak g tgk... pastu sempat lagi singgah kat Pullman
turun jalan2 jap pastu si debab dah merengek nak mandi
alamak we all tak bawak baju dia..puas mujuk
nak ajak balik..takleh lama kang bukan blh
harap mau terjun jer...debab ni pantang
nampak air..nak swimming jer

Last sekali lalu kat Masjid besi jer
tak larat dah nak singgah so terus balik umah
hehehehe itulah xtvt ari Ahad aku bersama my mom
my youngest brother n si debab




$ PameRaN MisTeRi SaNg BuaYa $

Salam Sumer
ni nak citer pasal ahad lepas punya xtvt
tengok n3 pun mesti korang boleh agak kan
kalau dok kat putrajaya ni mesti tau la pasal pemeran tu
banner ada merata2 tiang kat dalam putrajaya ni.. kat
luar aku tak tau ler ada heboh2 ker tak kan

selalunya aku ni malas giler nak jalan2 ari minggu
dok umah jer layan citer kat tv or layan baca novel
lagi best... except aku booosan tahap gaban br aku
kuar merayap sana sini..hehehehe..tp this week
sebab my mom n my youngest brother dtg so
my mom request nak jenjalan kat putrajaya ni

alahai mak oii kat Putrajaya ni mana ada
tempat nak pegi... huhuhu bangunan kerajaan jer melambak
tapi sebab mak dah request nak jugak jenjalan kat sini
pusing punya pusing alih2 aku bawak mak aku g tgk
mendalah kat bawah ni....hahahhaa

ktorg kuar pun dah dekat tengahari dah
so aku bawak ler mak aku pusing2 kat Presint 14 ni dulu
Singgah ler kejap kat Pameran ni...hahahahaha
sebab bawak si debab (along) tu y singgah tu
kesian dia bagi dia jenjalan sikit... asyik kat
umah jer... baik nau ini budak
(seb bek tak buat pangai lau tak mak lang anto balik)

First mesti la gbr cik blog ni dulukan
enteprem jap ngan sang buaya ni....kalau idup mau
aku tak dok dekat cmni nak bergambo....ngeh3


before masuk sempat lagi posing
ngan my mom n debab
mula2 ini debab tak perasan buaya kat belakang
sekali my mom tunjuk terus takut tak mo
tangkap gbr lagi....hahaha tgk jer bam2
tp penakot ooo ini budak

cer tgk aksi debab kat bawah ni
mahu tp takut... puas we all
pujuk nk snap pic..ni la hasilnya

ni pict masa dah kuar nak balik dah
sempat jugak snap pic my mom n debab ni ngan Sang buaya

**********************************************
nilah rupa dalaman Sang Buaya

ok adios...nak g jln tempat lain plak

Tuesday, December 13, 2011

TengOk WaYanG- OmBaK RinDu

Assalamualaikum
Haiiiii sumer....agains baru nak
menyelongkar blog sendiri....ngeh3 teruk tul la
tuan blog ni....malas + tak sempat

Ok la terus pada n3 kali ni
skrg ni blh dikatakan fenomena Ombak Rindu
sumer org g panggung nak tgk citer ni sampai sold out ler
wah dgr citer dah raih sampai RM9juta...tahniah ler ea

aku baca novel ni dah lama dah
zaman sekolah menengah lagi, tp masih blh ingt
jalan citer novel ni...kisah yang menyedihkan
masa tu mcmni ler cover dia
SINOPSIS
[Izzah adalah seorang gadis yatim piatu yang kematian orang tua mereka akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, pak saudaranya, Taha mengambil tugas memelihara Izzah. Isteri Taha tidak senang dengan kehadiran Izzah dan menuduh Izzah membawa bencana dalam keluarga. Pak cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual anak saudaranya itu kepada seorang tauke kelab malam. Izzah terpaksa mengikut kehendak pak saudaranya walaupun hatinya tidak rela. Di situlah dia telah berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz. Hariz telah membeli Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Di atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan. Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bagaimana pula penerimaan Mila pada Izzah? Dapatkah hariz membahagiakan Izzah dan Mila? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?]

dulu layan novel skrg layan filem plak
ermm jalan citer ok gak tapi yang musykilnya
pesal aku tak feeling masa tgk... abis satu panggung
mata merah sok sek ssok sek...aku cool giler
nengok citer ni....masa bc novel meleleh2
tak hengat....apekehal ni...ni uat aku nk
marah ni...kahkahkahkah
(aku g tgk 3hb aritu kat Alamanda)

mula la niat dalam hati pasni nak
kena beli vcd @ langgan kat Astro ni
sebab nak tgk sekali lagi.....
kueng3 mereng tak

apa pun jom layan pict kat bawah ni

ni posternya
Ramai giler kot manusia aritu
antara yang menarik



okies sekian wassalam
** 4 /5 bintang **

DeBaB n TeNeT yG KePenaTaN

oUtSTaTiOn KeLanTaN

Salam
malas nk citer layan jelah ea
dah ponat dah ni




** OuTsTaTiOn keDaH- KuaH **

Assalamualaikum
okey ni masa g outstation kat kedah
we all kena g tgk projek-projek yang dah siap
tapi still ader problem lagi... so dah nm pun
kerja kat pembangunan pastu skop kije jaga
lawatan projek mmg jalan jer la kan
so u all jgn jeles ea...(gila riak siot)

ni masa kat Langkawi
dah jadi habit dah suka snap pict kat dalam
bilik ngan view kat sekitar hotel

ni view kat laman blkg hotel ridel
dia ader letak batu2 n sejarah batu tu
cantik view tu...kat ujung skali ada swimming pool
tapi aku tak g pon sebab dah nk kna gerak dah


aiii kalau g Langkawi -syurga coklet
kalau tak shopping tak sah ler kan...hahaha
sampai jer sana lepas lawat projek trus gtau bos
nak g shopping coklet...bos siap bg green light
bukan tu jer siap ckp nk ikut sama..hehehe

hamik ko balik boleh bukak bisness jual
coklat plak...borong tak hengat...mujur tak kna tax
mau taknya sumer jenis coklat kna bli serba dua
sbb my lil bro dah roger jgn lupa bli coklat
biasala dua2 badik jenis antu coklat

ni room dia...beso giler weii
boleh dok sefamily kot,,,tp aku dok soang jer
rega dia baru RM 160 jer
view dia blh nmpk laut serius cantik

ok masa utk shopping2 dah habis
check out n gerak ke Kuala Perlis plak
ni jetty masa dtg dr kuala kedah ke Kuah
masa balik we all trun kat Kuala Perlis
sbb ada satu lagi task kena settle kat Perlis

naik Langkawi Eagle lau tak silap
sbb luas n selesa skit dari feri biasa

dah sampai ready to work
apapun posing dulu
smile wit luv

OuTsTatiOn KeDaH

Hello n salam sumer
first day sampai kat Kedah
after visit site kat Penang

mmg road tour betul la
dr Perak sampai ke Perlis
visit projek kali ni direct ok

apapun snap pict kat dalam bilik dulu
penat2 pun masih lagi bersemangat nk
snap2 picture check2 bilik ni...dah habit lor
stay kat Holiday Villa
dok jer kedah tp tak mo balik umah
suh my mom n bro y dtg sini
bagus tak anak mak ni
hehehehehe

tgk tu dgn muka berminyak ader hati
nak posing2 lagi...hehehehe
berlatarkan Menara Alor Setar
ok then esoknya ready to work
after visit projek kat Alor Setar
akan shut ke Langkawi..yuhooo

ni tgh tunggu ferry ke Kuah
lupa plak brapa rege tiket RM20++
rasanya la...
c u then
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI