HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, December 22, 2009

biLa Aya TensioN Aya Akan...

Bila saya tension, stress atau apa jelah yang membuatkan sy rasa tak best saya akan buat 10 benda ni :
  • Berkurung dalam bedroom
  • dengar radio@mp3 sambil berangan (kdg2 berangan jer lebih)
  • Berimaginasi ttg perkara2 yang best jer
  • baca komik or novel
  • boleh lagi mencipta karya yang merepek (mcm luahan perasaan gitu hahaha)
  • Tido n hug all my teddy (ubt paling mujarab)
  • Kaco kwn2 baik saya (yang bisa membuatku tertawa semula) hehehe
  • Playing game, or surfing tenet (kdg2 tak berkesan pun)
  • Menangis sepuas hati (ni paling mujarab tapi sekejap jelah)
  • Solat dan berdoa bila semua yang kat atas tak berjalan (o_o)

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI