HOME MY BLOGSHOP

Thursday, December 22, 2016

SUKA HATI











*Assalamualaikum*

Memandagkan bulan ni banyak sangat aktiviti yang berlaku dan kerja yang datang last minute makanya tak sempat nk update blog.... jadi dengan itu aktiviti2 dan kejadian2 yang terperam dalam draft untuk bulan Dis ni akan saya hupdate as memori2 ler.... Asal lak xleh?...suka hati sayala sebab blog saya kan..nak jadikan kenangan2 akan datang...saya nak update bila2 pun boleh...hahaha..nk sedapkan ati sendiri...

sebenarnya idea dah xder sbb poning memikir air takdok di umah nu...oklah papai...nnk tunggu mood rajin nk upload post..

oklh papai..see u agains
Displaying WW3.png

Tuesday, December 20, 2016

**HELLO DECEMBER**



Image result for december image

Image result for december image


Assalamualaikum
welcome back siti shuhada aka wada ke dunia blog
penulisan merapu untuk keseronokan hidup dan mengisi masa lapang
OMG buka blog tgk bulan Januari last hupdate.... mujur ingat
password lagi....hahahaha

so tekad dalam diri nak mula balik merepek di sini
so December menjadi pilihan untuk memberi nafas baru
kepada blog...menampilkan design dan header baru
eceheceh gaya macam retis drama kan...hahaha

menyepi bukan sebab malas atau bosan
tapi menyepi sebab nak adapt dengan kehidupan baru
dengan kerjaya baru dengan environment baru dan
segala yang baru la (alasan benonya xde masa)..
almaklumlah byk sgt apps best kat hp tu...
hahahahahaahaha

oklah untuk first entry
cukup la merapu dulu..sambung nanti
InsyaAllah


 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI