HOME MY BLOGSHOP

Thursday, May 8, 2014

Outstaition Lagi- Taiping Here I Go

Assalamualaikum n morning
kebosanan melanda pagi2 ni coz
ramai takder kat opis sbb g kursus
tambahan pulak kerja dah siap 
cuma tggal 1 2 jer y pending

soooo disebabkan kebosanan
makanya terajin la update blog pagi2 ni
padahal byk yang dah basi dlm draft tu
tapi nak upload gak nanti

so bebalik pada n3 kat atas tu
petang nanti aya akan ke Perak
ada mesyuarat kat sana so this time
aya akan stay dekat Taiping pulok
coz tak nah stay kat taiping makanya
aya booking jer hotel kat town tu
nanti next n3 aya citer pasal hotel
yang aya booking tu yer

oklah tu je nk merepek
sebab sejuk sgt otak takleh nk
pikio ayat dah...hahaha

adios amigos

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI