HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, March 16, 2010

MeeT GeNg SiNaR aT PuTraJaYa

ini masa jumaat 5hb mac...masa ni g kat pasar tani kat presint 2 putrajaya...huhuhuhu...bukan apa sebenarnya nak g jumpa ngan penyampai2 sinar ni jer.... boleh tahan jugak sporting dorg ni....
paling kelakar bila tgk dorg dok belawan menjual rempah ratus keluaran agro...gerai kak engku paling laris sekali jualannya...hahaha hebat tul la dorg ni.... gerai SY tak berapa sgt sebab dia syok dok layan peminat bergambar sambil buat lawak jenaka yang ntah apa2 tu....tp mmg meriah siot...
masa ni balik kerja then g pasar tani pastu jumpa member kat sini..tu yang blh round2 bergambar ni....

ni first penyampai yang dijumpai : abby fana




ni second.. gerai kak engku.. gerai yang paling laris..







da third person yang ditemui di tengah2 pasar tani ni... khiril


da last person yang dijumpai..dah kat hujung pasar baru jumpa ngan SY ni...hahaha

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI