HOME MY BLOGSHOP

Monday, June 22, 2009

PoSe LaG!...n LaGi


ermm masih lagi di cameron higland...tgk sempat lagi berposing kat atas buai ni..actually masa ni dah penat dah jalan2 naik tangga kat rosse village...so apa lagi ambil kesempatan untuk rehat kan kaki yang lenguh ni sekejap la....penat naik tangga kat village ni...
Picture yang kat sebelah kanan ni pun kat area situ jugak...jalan punya jalan ternampak wedding toys kat dalam taman kat situ apa lagi amik kamera dan terus ler erposing....he3... sambil tu berangan "bila ler aku nk pakai gaun kawin macm ni"..hahaha...
ni plak picture ngan family tupai..so cute u know.....ni tupai patung jer lau real tak dernya nk g posing macam ni....mau lari dibuatnya....silap2 tak cukup tanah lari....

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI