HOME MY BLOGSHOP

Thursday, December 22, 2016

SUKA HATI











*Assalamualaikum*

Memandagkan bulan ni banyak sangat aktiviti yang berlaku dan kerja yang datang last minute makanya tak sempat nk update blog.... jadi dengan itu aktiviti2 dan kejadian2 yang terperam dalam draft untuk bulan Dis ni akan saya hupdate as memori2 ler.... Asal lak xleh?...suka hati sayala sebab blog saya kan..nak jadikan kenangan2 akan datang...saya nak update bila2 pun boleh...hahaha..nk sedapkan ati sendiri...

sebenarnya idea dah xder sbb poning memikir air takdok di umah nu...oklah papai...nnk tunggu mood rajin nk upload post..

oklh papai..see u agains
Displaying WW3.png

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI