HOME MY BLOGSHOP

Saturday, February 1, 2014

MY SIL HOUSEWARMING

Assalamualaikum
selamat petang all blogger and selamat
beeristirehat kawan2...hihihihi
biasala aya kalau cuti mmg
memerap kat umah jer mls
nak kuar jln..layan tv je

ok moh nak citer sikit2
aritu aya kan blik kg lama sbb tunggu
kontrak baru untuk start kerja so mmg
dok umah jelah tlg jg ank buah n mak

hihihi tapi ni nak citer masa housewarming
umah sis in law...hihihi siap bertema2 bagai biasala
my SIL ni mmg sgt2 rajin dan suka benda2 gini
sumer buat sendiri.. biasanya masak pun dia buat
sendiri tp kali ni upah catering plak nak ubah cara
hihhihi butttt goody bag still buat sndiri
actually  dah lama dia pindah blik kulim
cuma blom sempat buat housewarming
sebab kekangan masa so kebetulan
cuti pjg so zass buat

moh layan picca yang ado
dah macam kenduri kawin dah gayanya
nasib satu khemah jer... wahahaha
tema nya adalah pink colour
ni antara menu yang ditempah
siap ada laksa dengan bubur kacang lg
sebagai side dishes...mmg sedap ok
antara tetamu akak n abg yang hadir
n mem besar dgn cucu kesayangan...hihihi
tadaaa last not least mestila
ganbar posing poyo cik blog dgn goody bag
hahahahaa
oklah itu je nak story mory kat sini
adios amigos bye2

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI