HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, January 1, 2014

REVIEW DRAMA KOREA : 7TH GRADE CIVIL SERVANT

Assalamualaikum
selamat malam all blogger
arini just nak buat review drama
so moh layan yer


SINOPSIS
7th Grade Civil Servant adalah drama siri ya g menceritakan tentang sepasang perisik yang terpaksa menyembunyikan identiti masing2 atas alasan tugas yang diberikan dan dalam masa menjalankan misi rahsia mereka telah jatuh cinta. Ia juga menyelitkan unsur persahabatan, kekeluargaan dan konflik yang harus dihadapi. Ini kerana mereka adalah dari Agensi Latihan Perisikan Korea (NIS) yang sama  tapi mempunyai kesudahan yang berbeza. nak tau harus la tontoninya..hahahaha. Dibintangi oleh CHOI KANG HEE sebagai Seo Won dan JOO WON sebagai Gil Ro.
Bahasa : Korea
Genre : Action, Comedy, Korean Drama,
sekarang citer ni tgh main kat TV 9 setiap Selasa & Rabu
jam 9.30 malam... so layan ok..

PELAKON UTAMA

 Joo Won (Han Gil-ro)  Kang-hee Choi (Kim Seo-won)
Joo Won as  Han Gil Ro & Choi Kang Hee as Kim See Won
PELAKON PEMBANTU

Hwang Chamsung as Gong Do Ha
Kim Min Seo as Shin Sun Mi
Ahn Nae Sang as Kim On Seok

pada aya citer ni mmg best sbb aya mmg suka
citer2 yang macam aksi2 gini. tambah selit romantik gitu 
muehehehe mmg i love it la kan.....so pada peminat drama
korea boleh la layan yer... aya dah abis tgk kat tenet
hahaha punya la tak sabar nk tunggu main kat tv kan
sp far aya  give 4/5 star

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI