HOME MY BLOGSHOP

Saturday, January 18, 2014

ANNUAL DINNER 2013 CPPP

Assalamualaikum
selamat pagi all blogger
hahaha kejadian ni pada 20 dis lalu
tapi  baru berkesempatan utk update almaklumlah
balik kampung lama makanya mmg kompom internet
nan hado... ni pun sebab kuar pekan br la sempat jengah
blog ni...muehehehe...so br la rasa nk update ini cite

ni our unit buat Majlis persaraan merangkap majlis
perpisahan dan majlis makan malam...amik ko 3 in 1
senangkan tak yah nak pening2 fikir nak buat 2 3 majlis
jimat pun jimat...muehehehehe...giler ko bab duit mmg  camgini
kalau ada sponser lain la citer kan

okla malas nak mererpek panjang2 moh layan
picca yang ada ni... mana yang sempat jer la yer

ucapan alu-aluan...opss lupa plak tema ktorg
malam tu adalah colour blocking...hahah blocking la sgt
(aya jd MC tak bertauliah)
antara menu dinner
ktorg buat dekat Bangi Golf
makanan sedap jugak 
menunya dah lupa muehehehe

bila namanya majlis makan malam
haruslah ada sesi menyumbang suarakan 
kalau tak, tak lengkap la majlis ktorg
ni antara penyumbang2 suara y 
hebat...mmg meriah giler ok n
paling best sbb our bos pn
tak ketinggalan jgk nyayi
mmg terbaik la..
(tp puas pujuk la)
nak lagi meriah mesti la ada lucky draw kan
so mmg ktorg bagi adil sebab semua menyumbangkan
so semua org dapat hadiah bezanya besar kecik mahal 
murah jer... memang happening la aya bagitau.. grand prize
mahal la sikit tp mmg berbalaoi la
ni plak adiah spesial bagi mereka2 yang telah meninggalkan
Cawangan PPP dan berkhidmat di tempat baru serta adiah persaraan 
buat our big bos (ketua cawangan we all)...so GOOD LUCK
everyone and we all will miss u 
(sakti, ummu, zebine n en Ibrahim)
and last mesti la ada sesi bergambar2 dulukan b4 balik
hahahaha layankan jelah kerenah anak2 didik bos ni
and wit my bestie Ummu...keep in touch ya
jeles ok makin cantik gorges kawan aku sorg ni
 ok itu aja utk arini
see u next time...papai

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI