HOME MY BLOGSHOP

Monday, December 9, 2013

MOVIE TIME @ALAMANDA

Assalamualaikum
selamat tengahari sumer
sejuk giler lol kat opis ni...kejung dh rs
huhuhu tambah2 puasa ni mmg lg mencabar
lapar tu tak la tp ngantuk tak hengat dah ni
moh citer skit2 jer...sejuk oiiii..korg lyn
jer gambar2 yang ader ni ea

alkisahnya semalam petang
ada budak ckp lat mama dia nak tgk wayang
so mangsanya mak sedara dia la kan y kna
hanggut bawa g tgk wayang kan.. tapi
takpe mama dia sponser..hahahaha
(kna bw sorg2 jer kan telingkup m.lang dia dlm wyg)

dah namanya bawa budak kan so harusla
kna cari citer yang bersesuaian dgn usianya ajer
search kat GSC....ermm citer ni jer yang sesuai
FROZEN   niat ati nk tgk ULAR
muehehehe ok jgk la..aya pun blh lyn sama
b4 masuk panggung...moh snap picca first dgn watak2 dlm cite frozen
before wayang start jom bergambo dulu ya
muehehehe teman dating merangkap bodyguard aya
payah amat nak smile ini budak...ayoyoyo
ktorg amik wayang y pkl 4.40 ptg sbb
y alih bhs lewat sangat tayang kul 6 lebih kot
so ok what blh ko blajar speaking Along oii...hihihi
kuar wayang pun dah kul 6.30 pastu request nak 
main bendalah ni kat dalam G City Arcade tu
layankan jelah..abis ini je yang tau y lain tak 
pandai main.....hahahahaaha
pastu bawak pusing2 dalam tu..tgk ada castle
cute ni so suh la ini budak jadi model jap..hihihi
tgk susah nau nk smile
dah ponat pusing2 round satu shopping request nak
mainan plak...ohohohoho NO la jawabnya kan
dah besepah mainan kat umah tu...so ajak makan 
ice cream je la nak mkn KFC tak buka2 lagi mcD 
plak ramai org tak kuasa aya nk beratur pjg tu
 tmbh tmpt pun full... so jom BR je ya... ktorg 
amik yang 2scope punya..kongsi jelah
(td dh mkn nugget ngan popcorn dlm cinema)
mula2 malu nak makan pastu amik ko mkn tak ingt.. hahahaha
oklah itu je nak citer
apapun moh layan gbr cik blog dl
ini harus ada..muehehehe

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI