HOME MY BLOGSHOP

Monday, December 2, 2013

imbasan kenangan #6 sibling trip to Glory Beach Resort PD

Assalamualaikum
selamat malam dari Kuching...muehehe

moh layan imbasan kenangan lagi..hahaha sbb modal
nak update n3 sgt minima so godek2 pc jmpa gbr2 ni
moh kita buat cite pasal ni la...kjadian dah lama verlalu
so kita panggil kenangan jelah kan...hahahaha

masa ni saja je plan ngan adik badik nk g bercuti
yelah sapa je aya, akak ngan abg aya jer..adk2 2 org
kat kg...so ktorg jelah g bercuti sbb tetiba teringin
nak swimming....hahaha dah macam knk2 dah kan

so jom layan jelah gbr lama yang ado
opss bukan ini resortnya...ni resort sebelah...view dr balcony
hahaha tgh pikio bila la ktorg nak g lepak resort atas ayaq plak
so buat masa ni amik gbr berangan jelah dulu kan..hihihi
nak tgk resort ktorg tggal benonya y ni jer
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaa ni la dia..aya amik apartment 3 bilik
image ni view ihsan pakcik google:x lovestruck











ni family abg aya...ms ni dorg dok melaka
tapi skrg dah pindah blik dok kedah dah
ni plak picture anak2 buah aya
sumer hero okey...ko hado..ni la y akn jg maklang dorg
:)) laughing=)) rolling on the floor hahahahahahahaha :)) laughing=)) rolling on the floor
pas amik gambo apa lagi moh jadi ikan
swimming time...yop moh kita.. mak sdra ngan ank
sedara sama je kelaku..ptg jmpa air
dah mandi gambo lagi..kasi can bdk2 plak
jadi model cilik... hahahaha.. ni anak2 akak aya
ni plak anak2 abg aya.. cam twin kan padahal beza setaun
4 jejaka idaman hati
bila mereka berkumpul ada y kna buli punya
yang kecik harus membawa diri :)) laughing:)) laughing:)) laughing 
dah kata hero blaka
last skali meh cik blog pun nk posing gedik jugak
mana tahan asyik hero2 cilik je jadi model kan :)) laughing:)) laughing
hahahaha oklah tu je nak tepek
dalam n3 imbasan kali ni... ok utk info
skrg ni aya dah ada geng...nk tau klik sini(LINK)
hihihi anak abg dah setahun lebih dah umo dia

oklah papai alls
smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI