HOME MY BLOGSHOP

Friday, December 13, 2013

IKAN TERBANG @ Jeselton Kota Kinabalu

Assalamualaikum
salam jumaat kawan2 sumer
muehehehe nak citer outstation g Sabah
biasala kekdahnya lama dlm drft baru nak type

ni aya pegi ujung bulan lepas..visit projek kat
Kota Kinabalu so aya stay dekat The Klagen Hotel
mmg nice hotelnya...dah 2 3 kali jgak aya stay sini coz selesa
paling suka dapat melepak kat kerusi merah yang cute tu
and than hotel ni mmg dekat dgn tmpt shopping macam
berdepan dengan Mall, 10min jalan kaki ke pasar filipin
banayk kedai makan, tak jauh dr Kg Air dan mcm2 la
by tmpt menarik kalu nk g tp aya dtg ats urusan kije
hihihi...moh tgk keadaan biliknya y beso n selesa

disebabkan kali ni aya pergi outstation dgn org Sabah so 
mmg terbaik la sebab dia bawa g tempat makan y best2 ajer
kebetulan pemandu y follow pun sporting giler....apalgi 
naik hantu ler ktorg ni...meround cari mkn n shopping
mula ingt nk mkn seafood tapi cancel sbb hujan
so ktorg mkn kat satu restoran dekat jeselton port
tak ingt plak nama kedai... kat sini ada menu
spesial iaitu set IKAN TERBANG...mula2
 tgk menu cam pelik jer skali order dtgnya
ikan talapia goreng wit cili kicap.. apa y
best cara dekorasi dia mmg unit ooo
moh tgk y picc no 3 tu,,, Hihihihi
tapi kat restoran ni unit skit cara serve dia...tak tau nk explain..hahaha

last not least gbr cik blog..abaikan pipi y chubby itu
ngehngehngeh
smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI