HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, October 29, 2013

Miss My Lil Princess

assalamualaikum
selamat petang sumer
ok arini nak auto publish jer coz mtg td
so malas nak create post so amik apa y ada
dalam drft saja la..muehehehe

cer tgk tajuk n3 bukan main lagi ea
hahaha ni anak buah perempuan kesayangan
my bro daughter... muehehehehe
windu bangat dekat ini budak

moh layan pict bdk kesayangan ni
sekarang dah besar dah...dah berlari sana sini

this baby girl was born on Mei 2012
comeiiii kan....(smbil cubit pp montel)
moh layan aksi keletah bdk comei ini (bljr meniarap_
saya ada 4 batang gg (mcm rabbit)
dan saya suka panjat2 katil tok sy
tgk sy dibuli
muehehehe comei tak
wah sy ada spek mata love2..cute tak
mcm2 aksi..blh jadi model tak?
moh say dah siap nk g klinik..cucuk paha KFC sy
nmpk tak bdk bj pink y sibuk nk makan jer
sumer menda dia nk mkn
ni masa raya aritu
sibuk nak main bunga api ngan abg2 wlpn tkt2
dgn tok kesayangan..tak jumpa seminggu
mesti demam punya...alahai cucu tok ni...hihihi
kalau jumpa tok bukan main lagi ini bdk..manja
ok tgk mata mulat saya...sy adalah seorg yang takut
kepada girly toys spt ank patung dan mainan ya lembut berbulu
 tp sy suka mai boylist nya mainan
hahahahahaha

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI