HOME MY BLOGSHOP

Thursday, October 3, 2013

BERCUTI DI TG KELING # end

Assalamualaikum
selamat petang sumer blogger
ok ni nak sambung kisah holiday kat melaka
last part dah... aya malas nak citer pjg2 n3 ni
sebab aya tgh back pain killer nk mampus
 so moh layan apa y ader ok

day 2- nite
bawak budak2 ni kuar amik angin laut kat dpn hotel
tapi takder la poi tepi laut beno sbb gelap ya amat
pastu ingt nk dinner kat luar tp akak suh join dia
sbb katanya makanan banyak...so apa lagi jimat duit
hahaha lgpun aya bkn makan byk nau kan... ni la menu2
yang aya rembat malam tu...makan lauk je... mabeles ok

Day 3-
pepagi buta lagi bdk dua badik ni dah memekak
suh bgn nak g swimming..atoii tak aman m lang nya nk lajak
tidow...hahahaha.... bgn2 srpn trus bawa dua badik ni
swimming..tgk la kalu dah jmpa air..sbb org xramai aya 
pn apa lagi gedebum jgk la dlm swimming tu...hihi
dalam kul 10 lbh gituw bawa bdk2 ni jln kat pantai pulak
sbb smlm tak sempat bawa n gelap..so bg main psr jap
b4 check out kul 12 kang....
sambil2 tgk budak2 ni..meh posing gediks jap di bwh
pohon2 rendang di tepian pantai...hihihihi...tgk siap bw bekal 
bdk2 tu plak dok sengih2 nk pujuk aku sbb nk mndi laut
oooo no no no ya...korg x puas mandi kolam lg ker..len x plak
pastu tghari tu ada jemputan mkn kat umah bos akak aku
kat melaka jugak....so kna transform uniform plak
hihihi...dah checkout sementara tunggu nk gerak jom 
snap picca dulu...yippy2.. selamat sudah percutian
yang kiri tu akak aya n ank2 dia n kanan opkos la cik blog
nak enterprame kan...muahhahahaha
okla adios amigos...blkg ku skt amt ni

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI