HOME MY BLOGSHOP

Sunday, September 1, 2013

^ WeDDiNG My FrEnZ ^

Assalamualaikum
Selamat Petang all blogger
salam saywal dan salam merdeka 

ok ni nak citer pasal ari sabtu lepas
aya dan kawan2 telah dijemput ke Majlis
Perkahwinan kawan ktorg masa zaman sek dulu
giler kot dah lama tak jumpa secara berdepan
jumpa kat FB jer...ada kot dkt 10 thn
bila jmpa baru tau msg2 dok dekat2 
je...semua dok selangor ngan kl
hahaha mmg terbaikla kan

oklah tu je nak story
moh layan gbr yang sempat di snap
takde gbr ngan pengantin pompuan (our member)
sebab masa ktorg sampai pengantin pn br nak sanding
masa nak balik pengantin lom siap makan lagi so
ni jelah gbr yang sempat di rakam
CONGRATULATION EIJA & KHAI

 ala2 mini reunion gitue
nilah kwn2 jaman sek men dulu
 sumer dah kawin tinggal aya dgn sorg
member y bj ijo tu je masih single mingle
ni je yang sempat jumpa ada lagi dua tiga org
tp tak dan nk snap gambar sesama..tegur2 gitu je
yelah masing2 dah lain beno...dah tak cam sgt
balik pada weeding ni ktorg g terjah
open house umah meber lagi sorg kat Presint 15
mmg hari makan sedunia jelah minggu ni
apa2 pun mmg syiok giler dpt jmpa korg
ada rezeki jumpa lagi yer..

oklah adios amigos
smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI