HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, September 4, 2013

JOM LUNCH DI SABA RESTAURANT CYBER

Assalamualaikum
Selamat Petang Sumer
berat giler mata ni nak buka arini
mengantuk jer kijenya..minum coffee pn 
tak jalan jugak...seb ada kije so takde 
le tidow atas meja wlpn mata still *(:| yawn
hahahahahaha

oklah arini ntah knapa blh cuai
sgt..celik mata pikio apa ntah hmm*8-> day dreaming
tak pasal-pasal kna balik umah smula sbb
tertinggal fail kerja kat umah *#-o d'oh!amik ko
dah la arini bos nk sign surat2 tu sumer
seb bek umah dkat ajer... dtg punch card
pastu start kete balik umah amik fail2 tu
apala yang aya *:-? thinking pn xtau....hmm
okla dah2 aya merepek, beno nk
citer pasal lunch today

arini akak aya tetiba nk mkn
nasi arab nun jauh di Cyberjaya nu
so ktorg pun pegi ler dalam kul 12.45
mujur sampai tu wlpn ramai org still ada
meja untuk ktorg...hihihi tak yah nunggu lama
ok apa menu yang dipesan biasala aya idok mkn
kambing makanya  yang berasaskan ayam 
jelah yang ktorang pesan..ohh lupa nama
restoran ni RESTORAN SABA 

ni je menu ktorg pesan 
*

*

*

*

*

menu pembuka
Chicken Kebab Sandwich  RM 7.00 - sedap

ni main course dia
Mandi Chicken Half RM 17.00 (blh share 3 org)

so sesapa yang teringin nak makan blh la
pegi cari kat alamat ni
SABA RESTAURANT
4800 Suite 02 GRD Floor
CBD Perdana Cyberjaya

takut fullhouse boleh call untuk tempahan
03-8320 2544

okla tu je nak cite adios amigos*:-h wave
smile wit luv
 

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI