HOME MY BLOGSHOP

Monday, September 23, 2013

imbauan kenangan #2 - Kudat

Assalamualaikum
selamat petang all blogger 

suka pulak aya buat n3 imbauan gini
hahaha almaklumlah citer lama dok terperap je
so nak tayang balik kena la create tajuk y agak
meletops gitue...ngeh3
** actually sbb agk bz rini jadinya n3 ni mmg
dah terperap dlm draft so moh aya publish jer**

ni citer masa aya pegi outstation kat 
Kudat, Sabah ngan top management KKM
kejadian ni pada bulan Julai lepas.. so moh la tgk

aya bermalam kat The Klagen Hotel... sgt comfortable
**nila lebih kurang biilik dia**

after check in jer dapat msg dari member zaman
belajar kat UUM dulu...kebetulan dia nk dtg KK
dia kerja kat Sipitang jer...so apalagi terus ajak jumpa
n dia bawa g mkn kat Jesselton Point...sbb nk mkn 
seafood punya pasal... seafood kn murah sini
tapi kecewanya sbb crab takdo...huhuhu

** ni la my luvly frenz-Syma**

next day trun visit kat Kudat
after finish site visit kat area Kudat tu
kitaorg dibawa ke The Tip of Borneo plak
alang2 dah kat sini apalagi moh ler singgah bergambo 
dulu kan.. nasib la big2 bos pun sporting giler
sambil nyelam minum air katanya :)

ni mercu tanda The Tip of Borneo
**me n DR Nik-Dr Pakar**
 moh posing gediks2 sikit..thanks Dr Feroz 
coz sudi jadi photographer tak berbayo ktorg
 alhamdulillah diberi peluang menikmatai keindahan
ciptaan Ilahi...pantai yang sangat bersih dan air yang sgt jernih
 US
**posing dengan big2 bos b4 balik**
 very beautiful island... speechless

oklah stop dulu..adios

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI