HOME MY BLOGSHOP

Sunday, September 8, 2013

Imbauan Kenangan #1 - Bowling UPPP

 Assalamualaikum
selamat pagi all blogger
so smlam takder xtvt sbb tak brapa sehat
arini plak kna kerja..ohoho kerja on Sunday ok
jadinya moh aya tepek gbr2 yang aya jumpa
arini punya xtvt aya citer kendian ya

ok aya dok godek2 pc terjumpa folder
picture ni...walaupun kejadian ni dah lama
tapi still nak tepek jugak kat blog ni...hahahaha

ni masa ktorg buat pertandingan bowling
antara staff kat Unit Pemantauan Penilaian Projek
masa ni kalau tak silap sebelum kita sambut puasa
ktorg buat kat Alamanda Putrajaya jer malas nak g jauh2

jom layan ragam dan aksi2 lucu staff
dan bos2 yang memang sempoi giler arr
 
 tgk memasing punya la bergaya nak baling
sebab nak merebut gelaran pemain hebat n nk dapt
hamper beso katanya...hahahaha
 nila antara staff dan bos2 yang telah
menjayakan pertandingan yang mabeles ini
 ni plak... semestinya la juara Bowling
bagi UPPP Tahun 2013...hahahaha amacam hebat x?
 ni plak gegirl2 yang comel sdg berposing
selepas event tamat...lumrah sumer giler gambo :)
oklah adios utk n3 kali ni

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI