HOME MY BLOGSHOP

Thursday, August 22, 2013

Open House Mummy Sazzy

Assalamualaikum
Selamat Malam Sumer

pehhhh rajin giler malam ni nk update blog
nak tau kenapa?...... hahahaha sebab dapat wifi free
so jadi gumbira tahap gaban..... dah la laju amat line dia
sukanya aya....suka3 (sambil sengih tak ingt dunia)
so terus upload gambar dengan semangatnya

okies benti cite pasal xcited tu
ni nak citer pasal jemputan open house
raya umah my exofficemate- mummysazzy
hahaha umah dia kat jalan u-thant sana
dulu dia kat KKM skrg dah pindah kat
JKNWP plak...wah mmg windu giler
sebab dah lama tak jmpa kot

aya g ngan member opis mamadina, aida ngan nad
ummu tak dapat join sbb ada urusan kerja makanya
tak cukup korum la tadi tapi still meriah jugak ler
ktorg gerak dlm kul 1.10 cam gitula so sampai
dalam kul 1.30 jugak la kat umah mummy

sampai2 jer terus peluk cium dulu
pastu zasss terus terjah hidangan kuih raya
sungguh kan sopan la sangat ktorg ni...hahaha
nak terjah maincourse xdpt sbb ada tetamu lain
hahaha moh tgk mummy y sibuk melayan kerenah 
ktorg yang ntah apaapa ni.. cer teka tgn siapa tu
 
sedap-sedap belaka kuih yang dihidangkan :)

pas dah puas mengunyah dan menelan biskut
raya yang dihidangkan... terus ke maincourse dia
peh memang terbaik ar..ada nasi beriani ayam, nasi impit,
lemang, kuah kacang, gulai ayam, salad, kek, buah, serunding
air bandung soda.... memang meriah ler menunya.. tapi aya takder
la ngambil gbr satu-satu..segan pulok sbb ada tetamu lain

ni jelah gambar yang aya ambik
tapi nasi beriani MM tu memang the bomm la
sedap sehingga menjilat jari i tell you... MM tu apa?
 member opisku en nan kata MM tu Mak Mertuaku..
(so nasi beriani mak mentua mummy sazzy la)
cert tgk inila yang telah disebat oleh perutku
kenyang sehingga ke malam
 apapun jom posing dulu
sambil makan pun boleh daa
makan sambil bergossip tak ingat donia
tu irfan sian dia ngantuk... dh beshaq dah
dah2 jom zoom cik belog yang
khusyuk mengadap makanan sampai
tak panggung kepala..sedap sgt kan
hahahaha...apa-apa jelah
 last sekali thank to mummysazy coz
jemput kt dtg opeh house..makanan mmg the best
la mummy...sedap hingga tak terkata... meletopss u
**nanti kita bekumpul lagi ya kalau ada rezeki**
mmg best giler

oklah stop dulu
adios..c u next n3

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI