HOME MY BLOGSHOP

Sunday, August 25, 2013

Open House Lagi

 Assalamualaikum dan Selamat Petang
Salam hujung minggu kawan-kawan sumer

apa cer korang hujung2 minggu cam gini
mesti bz memenuhi undangan open house rayakan
yelah sekarang kan masih mood raya lagi... syawal masih terasa
hujung minggu macamni la nak buat open house bagai
hahaha so lepas ni jgn komplen la kalau berat badan
naik... mana taknya kalau 1 hari 2 3 buah rumah
ermm mmg kompom la kan.. tambah menu yang
disajikan enak2 belaka
hahahaha

aya pun tak ketinggalan mendapat jemputan
menghadiri open house kenalan-kenalan aya jugak
semalam (sabtu) aya dapat dua jemputan open house
hahaha mmg best dapat makan makanan yang sedap2
disamping dpt mengeratkan silaturahhim sesama kita
amalan yang mulia kan...kunjung mengunjung gini
tambahan kemeriahan syawal masih dirasai
(lebih2 lagi bila dpt kumpul ramai2 ngn kwn2)
tak mo citer pjg moh layan je picca yang ada

 ni antara food open house umah ila *staff opis*
(creadit to ika for da pict)
 ada laksa penang, mee bandung, pulut durian, ns imoit
rendang, kek dan biskut ya.. mmg sedap2 sumernya

 ni plak masa kat umah nad *xopismate*
(credit to mummysazy for da pict)
*
lupa nak snap idangan kat umah dia ni.. syok amik gbr
ngan kawan2 jer... besala bila sumer dah berkumpul kan
menu kat sini ada ns ayam, pasta, homemade muffin banana
yang mabeles...sampai 2 ketul i rembat ngan biskut raya

anyway thanks to ila n nadia atas jemputan korang
makanan y disaji mmg mabeles la... i tell u
next year jmput la lagi...hahahaha

 smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI