HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, August 27, 2013

## Kuey Teow Kung Fu ##

Assalamualaikum

Selamat Petang Sumer
wah yang kat opis tu mesti tgh
kemas2 nak balik umah dah kan
aya balik kul 5.00 kang tgh tunggu mesin
bunyi jer nak ketuk punch card... hahahaha
sebelum tu moh update satu n3 b4 balik

oklah arini takder menda sgt nak celoteh
sebab baru naik kerja... contract dh sambung
malas nak citer pjg buat sakit jiwa mental dan sbgainya
hahaha moh layan menu lunch aya arini.. wah tajuk 
mesti kasi gempak kan... hahaha padahal g mkn
kat anjung (tmpt mkn kat opis) jer pun...:)
tetiba jer teringin nk makan kuey teow
kung fu ni...katne kung funya cer la
korang usha sendiri... hahaha

**nila menu lunch aya td- dap gak**
RM7 + air tea o ais

 ^^ GOSSIP ^^
****
hehehe nak gtau akak ai y kita citer dalam n3 lepas
dah selamat melahirkan baby girls seberat 2.78 kg...nant la
aya g melawat pastu aya post gbr baby cute dia kat sini ya

oklah adios

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI