HOME MY BLOGSHOP

Sunday, August 18, 2013

kisah b4 balik kg

Assalamualaikum

nak citer kisah sebelum beraya
almaklumlah tahun ni gigih nak balik raya
ngan kereta sendiri... tak mo naik fligh or bus katanya
hahaha tp tahap keberanian takder la setebal mana
semangat je lebih... hohoho nak buat cmno kan

so alkisahnya terpaksala import my brother
from kedah semata-mata nak suh teman aya drive
amik ko nasib la my brother ni sporting..sanggup der
demi adik kesayangan katanya... hahaha pasan jap

 so bila dah gigih nak balik ngan kereta 
terpaksala hantar my car ni poi service dulu kan
almaklumlah jauh nk berjalan tu so kna check apa yang patut
tengok miss v ni kena check ngan doktok.. :)
nasib baikla org tak ramai sangat masa aya poi service
aya pegi jumaat tu b4 raya...aya antar kat service 
center balakong tu jer... service dia ok la tp y
geramnya kereta aya dah lama siap tp dia
tak inform...sikit pnya lama tunggu
may b sbb ramai customer so dia 
terlepas pandang kot..sbr jela

so isnin malam my brother landing jer
balik umah rest2 jap...trus drove back to Kedah
benonya aya drive sampai guteri jer pastu my brother
continue sampai Kulim....aya buat apa????...haha membuta ler
 dalam kete...sedar2 dah sampai umah my bro kat Kulim
mmg terbaikkan...tp alhamdulillah ler traffic clear jer
after sahur br gerak blik kg kat pdg terap

just it... nanti citer pasal raya pulok ya
tatatititutu

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI