HOME MY BLOGSHOP

Saturday, August 31, 2013

Jamuan Raya Unit 2013

Assalamualaikum Sumer
Salam Merdeka to all blogger
salam hujung minggu jugak yer

ok ni nak citer pasal jamuan raya unit aya
biasa la ujung2 syawal ni pakat nak buat jamuan ler
nak memeriahkan opis & merapatkan silaturahim
ktorg dah berpakat nak buat potluck jer sbb
staff kat opis aya ni sumer terror2 masak
chef2 belaka kecuali aya la... :)

malas nak taip benonya ni
moh la layan foto2 yang ada

nila chef2 hebat yang ktorg ader sms di dapur
yang lain tu amik upah potong memotong jer :)
nilah keadaan di balik tabir masing2 bz
ni sebahagian daripada hasil masakan chef2 hebat ni
takde la aya nak amik gambar sa2 kang penuh blog aya ni
antara menu yang disediakan:
 rendang ayam, ns impit, ns beriani, meatball
laksa jhor, lontong, spagetti, capati, sambal sardin, triffle,
puding, kek, sate, byk lg ler..... hihihihi
cer tgk penuh meja panjang tu..
moh layan ragam kawan2 opis aya bila dapat makan
pastu tu harusla ada gambar posing2 gedik2 gituw
aiii dah comey2 blaka ngan baju ghaya rugila dok kalu tak
bergambo cam retis kan...hahahah..moh layan
lastly harus la ader gambo gedik2 cik blog jugak kan
br la ngam.. tgk sibuk jer nak selit jugak...hahaha wit siti n nik

oklah tu je dulu ya utk n3 ni
adios amigos..nk g siap2 nak ke weeding my frenz plak
papai

smile wit luv
 


No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI