HOME MY BLOGSHOP

Thursday, August 29, 2013

** BaBy CoMeL **

Assalamualaikum
hai sumer

fuhhhh ponat rasanya arini
banyak beno aktiviti aya arini
ni pun gigih nak update sementara 
nunggu masuk magrib sambil nonton drama 
Cinta Jannah kat tv3...hahaha poyo je kn
suka ati akak ler... arini blogwalking pn
takdan...giler weh mcm bz bebeno

okla benonya td pagi aya 
berlari g Alamanda jap nak g amik
gambo pasport... balik pada tu masuk opis 
dok jap mummy sazy ckp dah abis mtg
(mummy sazzy a.k.a pn saz)
kebetulan mummy ada kat sini so plan
nak g melawat kak ai ngan baby comey
dekat kul 12 br ktorg gerak g umah kak ai
wahhhh mmg tak sabo nak peluk cium
baby comey2 kak ai tuuuuuu
#aya g ngan geng opis skali#

nak tgk baby tomey2 ni
moh tekan scroll lerrrrrr
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaa
tidow jer buka mata kejap2
puas digodek2 pp tomey tu 
tetap ginila gayanya
 
 nak tgk lagi moh tekan lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sedap jer tidow atas pangku aunty2 nya
 
 nak lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
takder dah..hahaha jangan marah ea

oklah nak out dulu dah Magrib
malam ni ada projek baik punya
nak kena settle...apa projek tu aya tell 
next entry yer...ok adiossssss

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI