HOME MY BLOGSHOP

Thursday, September 13, 2012

* Trip to Labuan*

Assalamualaikum dan selamat petang
hai blogger sekalian, apa khabar petang ni
hohoho aya agak kebusyan sikit semalam so tak dapat
ler nak hupdate blog ni...arini pun aya busy jugak tp
banyak kerja yang dah settle tinggal sikit2 lagi
so simpan esok plak ler...hahaha bagus kan

oklah ni sambung citer pasal trip g Labuan aritu
bukan g makan angin hokey...ni g atas urusan kerja tau
hehehe kalau sesaja nak g hmmm alamatnya ntah bila taun ler
gamaknya boleh sampai kat Labuan ni....untung jugak dapat
kerja kat sini pastu kena plak handle lawatan mmg best giler
hahahahaha..... alhamdulillah

oklah pepagi bangun mandi gosok gg pakai baju
hahahaha tadaaa poyo poyo dulu sebelum kuar g
teruskan kerja...kachaa peace
at Promonade Hotel
pastu terus g airport nak fly ke Labuan dr KK
hoho naik aeroplane comey tu Maswings
1/2 jam dah sampai Labuan..tgk sempat 
lagi posing kat dalam aircraft tu.. :)
dalam aircraft
ok pemandangan waktu pagi
dari dalam aircraft..matahari baru 
nak muncul tu..masa ni dalam kul 8.30 pg
nice view: dari jauh dah nampak  labuan
Pemandangan WP Labuan dari udara
its small n nice island
lagi pemandangan dari udara
kabus so samar2 jer nampak Labuan tu
ok dah touch down kat Labuan Airport
tadaaaa

ok dah siap visit rasmi tu ada masa sikit masa lunch hour
so ajak driver JKN bawak g cari sourvenier nak bawak
balik kat staff opis dulu sebelum continue visit ptg tu
dorang cakap coklat murah la kat Labuan
so apalagi jom perabis duit beli coklat
hasil borongan coklat...murah macam kat Langkawi jugak
pas selesai beli coklat nampak plak t-shirt
so sempat lagi rembat untuk diri sendiri ngan anak2 buah
hahaha...pastu bli jugak key chain untuk colleague
tu jelah citernya masa trip g Labuan
last nak jugak tepek muka mulat ni kat sini
chakkkk...hehehehe
smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI