HOME MY BLOGSHOP

Sunday, September 23, 2012

Sunday Activity

Assalamualaikum dan Selamat Malam
apa khabar semua blogger... mestila sihat kan
ari minggu cam gini relaks je kan kat umah
oklah benonya aya ni dah ngantuk amat dah tapi gigih
nak jugak hupdate citer malam ni...coz sok busy ada mesorat

oklah ni nak citer pasal aktiviti aya ari ni
hmm gara2 baru beli novel ari khamis aritu
pastu tak sempat nak baca sebab busy sangat 
so semalam baru berkesempatan belek2 novel ni
hmm org lain dah baca habis dah kan aya baru beli
(cite pasal novel ni nanti aya citer dlm next n3)

gara2 novel kat bawah ni semalam aya tido
pukul 6 pagi...hmmm tulah bila dah start baca 
susah nak berenti dah...tu pun belum abis lagi baca

 disebabkan baca novel ni sampa kul 6 pagi
maka pagi tadi bangun pun lambat ler...hahaha
dah ler nak kena g opis siapkan kerja arini sebab
besok ada mesyuarat ngan lusa nk kena g outstation
so banyak menda kna siapkan arini..hmm kul 11 baru
gerak g opis...pastu tgh khusyuk siapkan kerja dapat
msg dari my frenz Ummu ajak dtg umah ada makan2
so apalagi on jelah kan, kebetulan belum lunch lg
siapka kerja dalam kul 3.30 br gerak g umah dia

sampai je rumah dia belum ramai yang datang lagi
so boleh la terus bismillah kan... dia buat nasi minyak
ohoho gbr malu nak tangkap  so takde la gbr nasi myak
dah makan kenyang ada plak dessert (lupa lak nmnya)
ngan ice cream float...peh mmg kenyang sangat2
pastu layan movie kul 6 baru gigih balik umah
sungguh la sopan kan nasib la tn umah baik
thanks ya Ummu

ni la dessert yang tuan umah buat
(cilok dari FB dia)

last sekali harusla ada sesi bergambar kan kalau
tak, tak meriah ler majlis...hahahaha..ni bergambar 
bersama rakan2 tuan rumah...lepas masing2 dah
puas melantak kan....abaikan muka mulat saya..
 oklah saya sangat mengantuk ni
mau sleep dulu c u next n3 ya

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI