HOME MY BLOGSHOP

Sunday, September 2, 2012

^ Ragam Photoshot Raya 2012 ^

Assalamualikum dan Selamat Malam
apa khabar blogger sumer arini... sihat?
banyak dapat jemputan rumah terbuka lagi ker
 hahaha asyik pegi jemputan open house org jer
 hmmmm bila la aya nak buat open house sendiri ni

 oklah stop citer pasal open house dulu
n3 kali ni nak citer pasal ragam hari raya plak
bila dok blogwalking sumer citer pasal raya jer..jelous i

oklah ni nak citer pasal ragam masa ktorg nak photoshot
 hehehe bukan photoshot kat kedai...photoshot kat umah je
 biasala bila dah sumer berkumpul pastu masing2 ada anak-anak
kecik mmg macam2 peel la nak kena hadap memang gamat pagi raya
pening kepala tok ngan tokwan melayan kerenah anak2 menantu
 ngan cucu2 dia... ngeh3 sabo ajalah atok ea
bukan senang nak dapatkan shoot terbaik raya ni
 ada je adegan dan kerenah masing2 tak kira yang
 beso ke yang kecik ke sama aje telatahnya...
hahaha tak percaya..

moh layan antara picca yang sempat diambil...
hahaha meriah oooo
+
+
+
cer tgk ni bukan main susah lagi nk suh pandang camera
memusing jer kerjanya...hahahaha
masa ni la nak pakat pakai sampin bagai..atuk ngan cucu relak jer
masa ni nak tangkap gambar adik beradik...ada la plak yang tetiba
mencelah nak masuk jugak...ada yang kena suh masuk umah dulu
tgk la muka tak puas hati org tak nk amik gambar dia
ni plak sibuk nau omak den dok tgk cucu dia... aya dah tersengih
mak pulak ke lain pandangnya...hmmm hahaha
nila kekdahnya muka pucat mata sepet.. tak sempat nak make up
mana idaknya balik jer solat raya masing2 sibuk nak bergambo... demo
takpelah tak g masjid boleh la make up comey2...aya la yang tak comeynya
hehehe tapi maintain je kan...wahahahaha (^o^)



 smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI