HOME MY BLOGSHOP

Saturday, September 8, 2012

Operasi Perpindahan

Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Salam Khamis dan Selamat Hari Raya kepada sumer blogger
masih dalam mOOd raya lagi gitew

oklah nanti citer pasal raya ni nak citer
pasal perpindahan plak...bukan pindah umah ke 
pindah kerja ker tapi ni pindah workstation
dari level 7 kena pindah ke level 2
so kena la angkut sumer harta 
bawak turun ke bawah
wahahaha

boleh tahan jugak la bila nak pindah ni
macam2 nak kena buat n nak kena kemas
time2 tu plak la kerja sumer nak kena settle
nak report la nak lawatan la nak surat la
hohohoho penin den..pasrah jelah

apapun dah selamat dah angkut
sumer barang tinggal pc, fon ngan printer jer
belum lagi coz kat bawah belum ada tenet line
so susah nk buat kerja nanti

apapun moh layan picca dulu

nila workstation tmpat kerja lama...sayonara :(
ni plak sebelum n selepas operasi clearkan workshop
ok operasi bertukang kat opis baru..buat sendiri ok
wit Ummu n dibantu oleh bos yang sempoi gitu
nilah hasil dari pertukangan tersebut..jari tersepit kat besi..tekoyak kulit
huhuhu pedih ooo....sakit amat



tu jelah picca yang ada
picca tempat baru nanti baru amik n tepek ok

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI