HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, September 4, 2012

Makan Lagi

Assalamualaikum dan Selamat Pagi sumer
hopefully sumer rakan-rakan blogger sihat-sihat ya
bestnya g jenjalan tgk blog kengkawan lain sumer dok citer
pasal raya tak abis lagi...wahhh meriah masing2...yelah raya kan sebulan

jemputan open house tak putus-putus, pastu kalau
 yang kerja plak, ada jemputan raya unit la, jemputan raya bahagian la
jemputan raya Kementerian la, macam2 jemputan lagi la
so kalau bulan ni pegi naik timbang kalau berat badan
naik sikit tu biasa la sebab banyak sangat makan kan
hehehe pasni jom pakat-pakat p excersice la plak

oklah back to da topic sebenarnya nak citer pasal
jemputan raya lagi...hehehe tp mukadimah dah kelaut
semalam kat tempat kerja ada dpt jemputan jamuan raya merangkap
jamuan perpisahan daripada unit member..satu floor jugak tp lain2
unit la...jamuan tu sempena 3 org pegawai unit dorang dapat
sambung belajar dan dapat kerja tempat baru
memang meriah la..makanan pun enak2 gitu

moh layan picca yang tak seberapa
+
+
+
ni pinggan nasi eden....dap2 nyum2
pic 1 n 2 : tula member2 aya..tn rumah majlis ni. Yang bawah tu unit ktorg la




last mestila gambar poyo cik blog ni
hehehehe...khusyuk menjamu selera gitu
 
** apapun thanks to Unit Projek kerana sudi menjemput kami**

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI