HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, September 11, 2012

#Kota Kinabalu #

Assalamualaikum dan selamat petang
apa khabar all blogger hari ini...saya tak berapa ok
masih kepenatan lagi sebab baru sampai dari Labuan semalam
ermmm dalam entry kali ni nak tepek gambar jer
hehehe

seawal jam 6 pagi dah menuju ke ERL
coz flight kul 7.30 pagi...wahhh so sleepy
dapat naik belon yang boleh tengok movie so takdela den nk tidonya
so touch down KK jer terus g KB
hohoho bukan kota Bharu ea tapi Kota Belud
g visit Hospital kat sana...wah view dia sgt heaven
boleh nampak banjaran crocker n Mounth Kinabalu
best giler nyaman jer rasa kat sini
tapi kalau tengok dr atas ni mmg gerun gaung dia dalam giler
 so dah penat visit projek
kul4 baru abis so gerak ke KK 2jam
perjalanan jugak la dengan laluan berbukit2
sampai KK dah malam. yelah kat sana kul 6 lebih
 dah gelapkan...terus g check in kat hotel



nila hotel saya menginap...selesa n besar cuma tv dapat channel tv3 je
macam biasa masuk bila g snap2 gambar dulu

nice view from my room @ 6.30 pm
oklah ni jer dulu k
next n3 citer trip ke Labuan plak

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI