HOME MY BLOGSHOP

Saturday, September 1, 2012

Jemputan Kenduri dan Rumah Terbuka

Assalamualaikum dan Selamat Malam

to all blogger apa xtvt korang sumer arini
mesti banyak jemputan ke open house kan maklumlah cuti panjang
so semua orang amik kesempatan nak buat open house la kenduri la kan
so kepada ibu2 yang memasak tu blh la amik peluang gantung kuali 
bukan selalu nak dapat peluang macam ni kan.. (yeker) hehehe

yelah orag masih semangat raya tak abis lagi ni so
banyak la jemputan open house terutamanya...kenduri2 tu
takder la sangat kan..bulan ni org murah rezeki nak menjamu
tetamu sempena hari kemenangan setelah sebulan berpuasa

tak ketinggalan juga saya...hari ni kosongkan perut
sebab ada dua jemputan...satu jemputan kenduri akikah
staff opis Pn Haslindayati dan satu lagi open house member (Ilah)
satu kat nilai satu kat serdang memang start dari lunch sampai 
hi tea la arini kerja makan jer... hohoho 

balik jer umah terus terkedang sakit kepala
terlebih makan kot..hahaha sungguh la sopan kan
(makanan sangat lazat nyumm2 mau tak rasa sumer)

lets look da picca
 ^
^
ni masa kat kenduri akikah umah Pn Yati
menu dia ada kambing golek (tp i tak mkn), ayam masak merah
ikan keli goreng cili, kari / pejeri nenas, sayur, buah2 n desert..mmg umpp
(pic kiri tu ada gbr baby tuan umah dengan staff)

ni plak gambar ngan bodyguard yang ikut masa g kenduri tu
nila boypren saya yang ganas...hahahahaha
 
gambar masa open house tak sempat snap
sebab ramai sangat tetamu segan plak nak snap pict
menunya plak ada laksa kedah, laksa kelantan, satay
kekacang ngan desert... sah2 ada feberet saya kan LAKSA
terus terjah menu ni tak pandang yang lain dah
tu pasal tak sempat nk take picca hehehehe

last skali nak jugak tepek gambar tuan tanah ni (^o^)
perasan comey gitu...hahahhahaaha

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI