HOME MY BLOGSHOP

Thursday, September 20, 2012

# Jamuan Raya Bahagian P&P #

Assalamualaikum semua
Selamat petang to all blogger
dah lunch belum ni ualls..kita dah brunch
sebab tadi ada meeting.. combine breakfeast n lunch

agak kebusyan sikit minggu ni so 
tak sempat nak update blog n menjengah blog2
rakan-rakan lain... busy coz dapat bos baru so mcm2
nak kena prepare pastu berlaku plak penstrukturan semula
cawangan kerja so mmg banyak kerja sikit la
(eceh2 macam org beso je padahal PSH jo)

oklah ni nak citer pasal Jamuan Raya
hahaha harap maklum citer sudah lapuk
Syawal pun dah 3 ari berlalu tapi still nak jugak
tepek gbr n citer kat sini...hahaha

kejadian ni masa Jamuan Raya Bahagian
kejadian la sangat...hahahaha majlis la sopan sikit
oklah moh tengok gbr apa yang ada

tadaaa ni antara sebahagian makanan yang disajikan
ada lemang, ns impit,sate,soto,eskerim, ns beriani n byk g la
tapi ini jer yang mampu perut saya hadap masa majlis tu

 ni plak antara rakan-rakan saya...ermm tak cukup
korum ni..lagi dua org tak der dalam picca ni
mama dina ngan mummy sazzy  sik ada

besala sume suka bergambo so layankan jer
aksi-aksi kami berempat ni :)

wit my boss n rakan sekerja

last but not least mestila aksi tak semengah cik blog
hahaha gila gambo katanya...oren gitu akak
oklah jumpa lagi next n3
 
 smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI