HOME MY BLOGSHOP

Sunday, September 9, 2012

#Fly Over The Sea- Part 1#

Assalamualaikum
wah apa khabar all blogger sumer
wah kemain lagi tajuk entry aku kali ni
hahaha pesal tak caya ker...betul la ini bukan 
tipu2 ma...ini betul2 ooo... fly over the china sea
bukan g jauh pun masih dalam Malaysia lg

hehehe oklah ni nak citer pasal ari mingguku
aku kena g outstation lagi ke Sabah..ke Kota Kinabalu
sepatutnya ptg tadi baru flight ke Labuan tapi tetiba plak YBMK
nak melawat Kota Kinabalu so tak pasal2 pepagi hari dah
kena flight ke Kota Kinabalu dulu b4 ke Labuan
tunggang langgang planning asal aku..last minute
punya arahan dengan kerja2 pindah opis lagi
fuhhh beterabur jadinya nasib boleh handle

ikut hati nak bermalam jer di Labuan 
sebab tak penah sampai lagi tp nak uat camno
flight last g Labuan kul 4.10 ptg masa tu masih kat site
 visit lg so kenala den bermalam kat KK jugak

lawatan kali ni g Kota Belud, first time sampai
fuhh terpegun sangat cantik view dia blh nampak
Mount Kinabalu dan Banjaran Crocker
nyaman udaranya kat sini n sejuk jer
mmg terbaik ler sapa dok kat sini
dari KK ke Kota Belud lebih
kurang 2jam jugak la jln dia
hehehe berbukit2 ok

oklah sambung next n3 plak
gambar lum upload lagi nanti tepek dlm 
n3 akan datang ea..sleep time sok pagi
nak kna flight ke Labuan plak

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI