HOME MY BLOGSHOP

Friday, September 7, 2012

* Aidilfitri 2012 * - Part 1

 Assalamualaikum dan Selamat Petang
Mengambil kesempatan petang Jumaat ni nak tepek
gambar raya jugak...hehehe aritu kan dah citer pasal ragam 
raya so n3 arini nak citer pasal suasana raya plak
haha raya dah nak abis barula gigih nak upload
gambar...MALAS giler.. (^o^)

takder menda sangat pun nak citer
cuma nak tepek gambar raya jer...ermm raya 
tahun ni meriah la sebab tahun lepas tak dapat raya
sebab mak tak sihat so we all beraya kat sepital makanya tahun ni
macam balas dendam gitu...meriah raya sangat2 best ooo

okla lets look da picture
*
*
my lovely mom n dad..baju tak sama sbb mak ckp baju coklat dia tak bling2
hehehe..mak2 macam2






ni plak family my sister~ serba merah gitu maklong
ni plak family my brother- purple gitew
them agians
 
me, mom n dad...ohoho terselit cucu tokwan kat situ..yaya
me, my bro n dak comel yaya...yg sangat pemes pagi raya ni
sumer ada muka dia jer...hahaha



me alone  takder teman lagi...hahahaha
 last mesti la nak tepek gabar cik blog yang
pasan cun di pagi raya ni...wink2....perbezaan di situ
harap maklum....hahahhaa

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI