HOME MY BLOGSHOP

Monday, April 2, 2012

^ mandi manda @ PD ^

Assalamualikum
ermm last citer pasal hari Sabtu 
citer ari Ahad besok ler plak aku story mory
dah nak magrib ni nk kelik umah dulu

ok ni nak citer lepas jer sukan kat sekolah anak buah
tu terus pecut balik umah sebab jiran umah abg ada uat 
kenduri kawin...lagipun abis dah dekat kul 1 petang
so balik jer umah terus siap2 g kenduri tu
laju jer kan bab makan free ni..hehehe

pastu perot dah kenyang balik umah apo lagi
mata pun layu jer la memasing...sodap tidooo ni kan
apa lagi memasing ankut bantal terus zzzzZZZZZ
sungguh la beradap sopan kan

pastu dalam kul 5 tu pakat bangun tenyeh2 mata
trus anak2 buah cakap....'mak lang bangun jom siap2
nak p mandi pantai'...atoiii pantai la plak

apalagi cuci muka...tukar baju suar sauk tudung
jalan daaa...ingt nk g dekat Pantai Puteri jer alih2
sampai ke PD abang aku punya kije
ktorg mandi manda kat ngan 
Permaisuri beach resort tu
ntah apa nama ilang ingatan lak
(tp aku ngan akak ipar aku jd pemerhati jer)

layan jer la view sea kat situ
air surut so ketengah ler dorg mandi
balik tu plak terus singgah dinner kat 
restoran terapung Fort Supai
(tu gbr gelap xnpk)
sampai umah sama la terus zzzZZZ
so adiosss
 
wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI