HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, April 10, 2012

Friday Story

Assalamualaikum 
salam selasa sumer 
wah cejuk ajer pagi ni 
maklumlah hujan ler katakan..
kalau sambung tido memang best amat ni...
sukala org y bercuti arini ye...
y kerja buatla kerja macam biasa...
hahahaha 

cerita hari Jumaat..mesti korang heran jgn tgk kalender...
arini mmg ari selasa tapi aku baru nk tepek cerita hari Jumaat lepas...
wah mmg dahsyatkan..citer dah lapuk tapi ada aku kesah...
aku nak jugak tepek tak lengkap ooo kalau tak tepek kat blog 
hahahhaa...sila jgn muntah ijoooo ye 

Jumaat lepas we all tak tau nak kemana
asyik alamanda jer...dah bhosann oooo.. 
pastu kebetulan nk g bayar bil elektrik kat presint 4
so alang2 kesana terus ar survey mana nk makan
rupa-rupanya dah ada satu galery kat sini
macam ala2 mall jugak la ada butik ada
kedai kasut n kedai makan so apalagi
 terjah la we all almaklumlah tak penah
tau kewujudannya
(sila jgn gelak kuat2)

 ok dah puas keluar masuk kedai kat situ
masa untuk isi perut pulok...mula ingt nk makan 
dekat foodcourt dia tp tak byk pilihan plok
so we all decide nk try makan kat
PADI HOUSE

so b4 order sampai moh posing dulu
inilah antara juadah yang dipesan not bad la
sedap-sadap belaka hargapun berpatutan ler
aku punya set spageti wit soup n ice tea RM 14.9
nad punya padi house chip chop RM9.9
mummy sazzy plak makan thai style fish finger rice RM 10.9
n my sis makan grilled lamb chop wt b/pepper RM 16.9
kira oklah dgn harga dan kuantitinya
marvellous...len kali leh try lagi

oklah adios
wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI