HOME MY BLOGSHOP

Friday, March 2, 2012

Pizza Hut

Salam Jumaat sumer
Selamat Malam

wahhhh rajin bebenau aku malam ni
biasanya tak der aku nak menghupdate blog aku kan
actually aku masih kat opis lagi tu yang rajin buka blog tu
teman opismate aku siapkan kerja dia coz Monday dia
dah nk kena present kat JPA so by hook or by crook
dia mesti siapkan jugak...so sbg kawan y sgt prihatin
aku temankan ler kang bahaya memalam dok opis
sengsorang kan....hehehehehehe

peh terbaik mukadimah aku
dah2 back to da tajuk entry aku
benonya nak citer td lunch kat Pizza Hut
hahahaha....biasaler lunch hour panjang so rajin
la plak arini nak g Alamanda cuci mata kan

yang kelakarnya pas makan pizza tu
aku ngan member aku ngantok giler kot
nak jalan pun rasa takder tenaga...pastu memasing
jadi lalok jer...nk g tempat lain masuk tmpat lain
hahahaha mmg kelakar amaat kottttttttt
tp bukan salah pizza tu pun benarnya
saja nk kaitkan jugak dgn pizza
hahahahahahaha

dah2 jom layan pict kat bawah ni
pizza super supreme utk 2org makan
sweet wing mushroom soup ngan garlic bread

jemput makan sumer...hahahahaha


No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI