HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, March 6, 2012

OutStaTiOn- Rompin, PahanG

Assalamualaikum sumer
Selamat malam all frenz..

aaa minggu ni minggu paling busy sekali
dengan taskforcenya dengan meeting pagi ptg
uruskan lawatan ke projek lagi dan segala maklumbalas
nak kena settle tambah plak kna siapkan slide for meeting
intergrasi JKR....atoiiiiiiiiiiiii fenin pala akak tau
ni sumer kije adhoc okies kwn2 kecuali lawatan
yang lain tu sumer kije menterkejutkan org
apapun tinggal kan tu sumer dulu...hahaha

jom g jalan ke Pahang dulu....ngeh3
opssssssssss bukan jalan makan angin hokey
ni jalan g uat kerja tau....dah start outstation jauh2
padahal kije kat opis melambak lagi tapi ni pun
tugas hakiki jugak so tak blh abaikan kang SKT
tak cukup satu hal plak nk menjawab..hihihi

ok td gerak dari opis kul 2ptg...best jalan arini
hujan sepanjang jalan so tak der la panas sgt
first place today adalah Rompin...smpai Rompin td
dalam kul 6 ptg pastu g minum2 dulu kat Pantai Hiburan
pastu dalam 6.30 baru check in kat Puteri Inn Rompin
not bad la resthouse dia...berpatutan dgn harga
aku amik bilik standart jer rega plak RM100 jer
so skrg ni tgh lepak2 kat bilik tunggu bos roger
nak g dinner plak...hehehehe.

so pepagi lagi dah start g tgk projek
nanti aku citer lagi ea...okies adios

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI