HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, March 27, 2012

kayaking time

Assalamualaikum
Selamat Tengahari Sumer

orang sibuk kuar p lunch aku sempat lagi
ber blogwalking jap...hahaha sambil nunggu
my frenz y bz buat kije tu siapkan kijenya
aku pun skodeng ler blog2 yang ada

pas dah puas skodeng blog org buka la
blog sendiri plak ingat nak hupdate xtvt
hari ahad ritu sekali tgk ada lagi la n3 lom
post dok terperap jer dalam draft ni

hahahaha
moh ler layankan jer la ea
ni masa kejadian adalah selepas
penat mensesakkan diri kat fiesta Hot Air tu
konon2 my frenz nk ilangkan tension ar kije KL
so bawak ler poi Taman Wetland ni coz ada lake
so blh la ko nk menjerit puas2 kan..hikhik
dalam dok layan perasaan tetiba plak
nampak org dok kayak kat tasik ni
apalagi makcik ni mmg suka
xtvt lasak terusnya dipaksa
aku g main kayak tu

benonya best gak dah lama tak main
last masa team building kat Pahang dulu jer
tapi rasa cam tak proper lak sbb baju tak sesuai
untuk berkayak....... disebabkan mak cik ni
nak belanja n excited sgt makanya redah
jelah kan...jom Kayaking

tgk dia jer yang kayuh
hahaha aku tukang amik gbr jer
kijam tak...sy sgt kijam
(da ckp penat nk jgk kayaking so kayuh ler sensorg keliling pulau)


tgk background pict kat bawah ni
tulah pulau yang berjaya dikelilingi oleh kami
hehehehe

last but not least jom posing dulu dgn pedal n kayak
ok adios chow

wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI